Sophie van Norel (links) won onlangs een zilveren en bronzen plak bij het EK dressuur voor children, met het paard van de beste vriendin van haar moeder Bertine.
Volledig scherm
PREMIUM
Sophie van Norel (links) won onlangs een zilveren en bronzen plak bij het EK dressuur voor children, met het paard van de beste vriendin van haar moeder Bertine. © Henri van der Beek

Dressuuramazone Sophie (14) uit Epe dankt bronzen plak op EK aan haar opa

paardensportSophie van Norel (14) won onlangs bij het EK dressuur voor Children individueel brons en zilver met het Nederlands team. Dat dankte de Eper dressuuramazone aan haar vorig jaar overleden opa Gert-Willem van Norel (76), die een grote bijdrage leverde aan de Nederlandse dressuursport.

  1. SV Urk knokt zich naar zege op emotionele middag, DVS blameert zich en HHC en Staphorst pakken drie punten
    Liveblog

    SV Urk knokt zich naar zege op emotionele middag, DVS blameert zich en HHC en Staphorst pakken drie punten

    Op een emotioneel zeer beladen middag heeft SV Urk voor de zoveelste keer dit jaar laten zien dat het mentaal uitstekend in elkaar zit. De ploeg van Gert-Jan Karsten, die van de week zijn zoon verloor, knokte zich op de valreep naar een belangrijke zege op Hoek. Ook HHC Hardenberg en Staphorst trokken de drie fijne punten over de streep, terwijl DVS’33 teleurstellend voor de dag kwam en twee punten liet liggen tegen de hekkensluiter. Dat en nog veel meer kwam er vanmiddag voorbij in het liveblog.