Volledig scherm
Rechts de Kolonel D.J. Teesweg in Wezep. Het is de toerit naar de Prinses Margrietkazerne. © Google Streetview

Drie verdachten vast voor beroving in Wezep

De politie heeft drie verdachten aangehouden voor een beroving  aan de Kolonel D.J. Teesweg in Wezep vorig jaar april. 

Het drietal - een 19-jarige Zwollenaar, een 19-jarige inwoonster van Hengelo en een 21-jarige inwoner van Nieuwleusen - werd dinsdag en woensdag aangehouden.

Geweld

De drie worden verdacht van betrokkenheid bij een beroving van een 19-jarige man uit Enschede. De Enschedeër werd met geweld beroofd van zijn mobiele telefoon nadat hij daar een afspraak had gemaakt. Toen hij de Kolonel D.J. Teesweg inliep, stapten drie personen uit een auto en begonnen de man te schoppen en te slaan. Twee van hen droegen een bivakmuts. Zijn telefoon werd hem afhandig gemaakt. Na de overval reden de daders met hun auto weg. De man werd te hulp geschoten door een passerende automobilist.

  1. Carnavalisten laten zich niet omverblazen door beetje wind
    PREMIUM

    Carnavalis­ten laten zich niet omverbla­zen door beetje wind

    Ondanks de stevige wind en wat buien zijn de carnavalsoptochten in Overijssel en Gelderland vandaag overal doorgegaan. In tegenstelling tot de zuidelijke provincies en Noord- en Zuid-Holland en Zeeland, waar diverse optochten voor vandaag of morgen zijn afgeblazen, staat het licht in de oostelijke regio's vooralsnog op groen. Wel wijzen sommige organiserende carnavalsverenigingen er wagenbouwers op dat ze hogere onderdelen die extra windgevoelig zijn extra goed moeten bevestigen.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe