Surfschoolhouder Jörn Kappenstein had hoopvolle verwachtingen voor de zomer, maar door de toename van het aantal besmettingen zijn die in het water gevallen.
Volledig scherm
PREMIUM
Surfschoolhouder Jörn Kappenstein had hoopvolle verwachtingen voor de zomer, maar door de toename van het aantal besmettingen zijn die in het water gevallen. © Henri van der Beek

Duitse surfschoolhouder in Elburg ziet zomer in water vallen door Nederlandse besmettingsexplosie

Na een rampzalig voorjaar had surfschoolhouder Jörn Kappenstein hoopvolle verwachtingen voor de zomer. Corona leek op z’n retour en steeds meer maatregelen werden versoepeld. Maar toen ging het mis. Door de nieuwe explosie van besmettingen regent het annuleringen bij de Elburgse surfschool. ,,Een cadeautje van premier Rutte’’, zegt Kappenstein cynisch lachend.

0 reacties

  1. Spectaculaire speeldag pakt heerlijk uit voor SV Urk en Olde Veste, terwijl Alcides opnieuw hard onderuit gaat

    Spectacu­lai­re speeldag pakt heerlijk uit voor SV Urk en Olde Veste, terwijl Alcides opnieuw hard onderuit gaat

    Er zal heel snel iets moeten veranderen bij Alcides. De ploeg uit Meppel ging op eigen veld kansloos onderuit tegen Be Quick 1887 en moet daardoor meer en meer rekening houden met degradatie naar de eerste klasse. SV Urk boekte daarentegen een belangrijke zege in de strijd om handhaving in de derde divisie. HHC Hardenberg herstelde zich van twee nederlagen, terwijl Flevo Boys en VVOG niets zijn opgeschoten.