Het platte dak van zwembad De Veldkamp blijft voorlopig leeg. Een discussie over zonnepanelen wil de gemeenteraad pas voeren als er meer duidelijk is over de toekomst van het verlieslijdende bad.
Volledig scherm
PREMIUM
Het platte dak van zwembad De Veldkamp blijft voorlopig leeg. Een discussie over zonnepanelen wil de gemeenteraad pas voeren als er meer duidelijk is over de toekomst van het verlieslijdende bad. © Henri van der Beek

Eerst duidelijkheid over toekomst zwembad De Veldkamp in Wezep, dan pas praten over zonnepanelen

Zwembad De Veldkamp in Wezep krijgt dit jaar nog geen zonnepanelen op het dak. De gemeenteraadsleden haalden het discussiepunt van de agenda, omdat de toekomst van het bad nog onzeker is. ,,Jammer, maar niet onoverkomelijk’’, zegt wethouder Bob Bergkamp.

  1. Podcast | De Medaillespiegel, een uniek inkijkje in het leven van onze Olympische sporters
    luister hier!

    Podcast | De Medail­lespie­gel, een uniek inkijkje in het leven van onze Olympische sporters

    Trainen, gezond blijven, maanden van huis en presteren op topniveau. Het leven van olympische deelnemers is topsport. Wie zijn de mensen achter deze machines? In deze podcast spreekt Walter van Zoeren met sporters uit onze regio die naar de Olympische Spelen in Tokio gaan. Hij spreekt ze thuis, in plaats van op het sportveld, de wielerbaan of de atletiekhal. Een uniek inkijkje in hun leven. In deze eerste aflevering is Walter te gast bij marathonloopster Andrea Deelstra. Beluister het hieronder!

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe