Het platte dak van zwembad De Veldkamp blijft voorlopig leeg. Een discussie over zonnepanelen wil de gemeenteraad pas voeren als er meer duidelijk is over de toekomst van het verlieslijdende bad.
Volledig scherm
PREMIUM
Het platte dak van zwembad De Veldkamp blijft voorlopig leeg. Een discussie over zonnepanelen wil de gemeenteraad pas voeren als er meer duidelijk is over de toekomst van het verlieslijdende bad. © Henri van der Beek

Eerst duidelijkheid over toekomst zwembad De Veldkamp in Wezep, dan pas praten over zonnepanelen

Zwembad De Veldkamp in Wezep krijgt dit jaar nog geen zonnepanelen op het dak. De gemeenteraadsleden haalden het discussiepunt van de agenda, omdat de toekomst van het bad nog onzeker is. ,,Jammer, maar niet onoverkomelijk’’, zegt wethouder Bob Bergkamp.

  1. Vakantiekrapte slaat extra hard toe in thuiszorg en zorgcentra: ‘Kunst om de roosters rond te krijgen’
    PREMIUM

    Vakantie­krap­te slaat extra hard toe in thuiszorg en zorgcentra: ‘Kunst om de roosters rond te krijgen’

    De personeelsbezetting in de ouderenzorg en thuiszorg is in de zomer altijd al een uitdaging, maar dit jaar is het extra lastig om de roosters rond te krijgen. Een hoger ziekteverzuim en quarantaines maken dat zorginstellingen alle zeilen moeten bijzetten. ,,Het is echt zoeken naar waar nog lucht zit”, zegt directeur Thuiszorg Martin Plant van Carinova in Deventer.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe