Het platte dak van zwembad De Veldkamp blijft voorlopig leeg. Een discussie over zonnepanelen wil de gemeenteraad pas voeren als er meer duidelijk is over de toekomst van het verlieslijdende bad.
Volledig scherm
PREMIUM
Het platte dak van zwembad De Veldkamp blijft voorlopig leeg. Een discussie over zonnepanelen wil de gemeenteraad pas voeren als er meer duidelijk is over de toekomst van het verlieslijdende bad. © Henri van der Beek

Eerst duidelijkheid over toekomst zwembad De Veldkamp in Wezep, dan pas praten over zonnepanelen

Zwembad De Veldkamp in Wezep krijgt dit jaar nog geen zonnepanelen op het dak. De gemeenteraadsleden haalden het discussiepunt van de agenda, omdat de toekomst van het bad nog onzeker is. ,,Jammer, maar niet onoverkomelijk’’, zegt wethouder Bob Bergkamp.

 1. Podcast | De Medaillespiegel, een uniek inkijkje in het leven van onze Olympische sporters
  luister hier!

  Podcast | De Medail­lespie­gel, een uniek inkijkje in het leven van onze Olympische sporters

  Trainen, gezond blijven, maanden van huis en presteren op topniveau. Het leven van olympische deelnemers is topsport. Wie zijn de mensen achter deze machines? In deze podcast spreekt Walter van Zoeren met sporters uit onze regio die naar de Olympische Spelen in Tokio gaan. Hij spreekt ze thuis, in plaats van op het sportveld, de wielerbaan of de atletiekhal. Een uniek inkijkje in hun leven. In deze eerste aflevering is Walter te gast bij marathonloopster Andrea Deelstra. Beluister het hieronder!
 2. Jesse (17) uit Oldebroek fietst eigen Toer de Dellen voor onderzoek naar kinderkanker
  PREMIUM

  Jesse (17) uit Oldebroek fietst eigen Toer de Dellen voor onderzoek naar kinderkan­ker

  De tumor onderin zijn buik was zo groot als een sinaasappel en de doktoren hadden eigenlijk geen hoop op een goede afloop. Maar tien jaar later loopt Jesse Mulder (17) uit Oldebroek nog steeds gewoon rond. Hij genas van lymfklierkanker en doet er sindsdien alles aan om geld in te zamelen voor kinderen die dezelfde strijd moeten voeren als hij destijds. Volgende week zaterdag springt hij op de racefiets om - samen met zijn vader - zijn eigen versie van Toer de Dellen te fietsen voor Kika.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe