Volledig scherm
In Hotel Mennorode kan voortaan ook getrouwd worden. © Sacha Wunderink

Elspeet krijgt tweede trouwlocatie

Trouwen in Elspeet? Dat kan behalve in Hotel Stakenberg voortaan ook in Hotel Mennorode. Donderdag wordt dat officieel bekrachtigd door de gemeente Nunspeet.

In het hotel aan de Apeldoornseweg kan er getrouwd worden in gebouw De Luwte. Die ruimte is geschikt voor 80 personen. De Luwte was in 2012 winnaar van de International Architecture Award 2012.

De gemeente Nunspeet telt nu acht trouwlocaties. Naast de twee in Elspeet zijn dat Het Koetshuis, De Beyaerd (beide Hulshorst), Villa Vennendal, De Hoeve van Nunspeet (beide Nunspeet), The Novice en Hotel De Mallejan (beide Vierhouten).

  1. Klacht over bereikbaarheid politie Ermelo

    Klacht over bereikbaar­heid politie Ermelo

    De Ermeloër vertelt: ,,Ik wilde reageren op een oproep van de politie over het vermiste meisje Saphira, want ik had het meisje zien lopen in het centrum van Harderwijk. Maar toen ik op maandagochtend bij het politiebureau kwam in het gemeentehuis van Ermelo, werd daar tegen me gezegd dat ik 's middags maar terug moest komen. Ik wilde helpen, maar dan krijg ik te horen dat ik later maar moet terugkomen. Waar in de politie als je die nodig hebt? Ik vind het shocking. Mijn opmerkingen over het meisje Saphira en mijn klacht over de slechte bereikbaarheid heb ik via Facebook naar de politie gestuurd, maar ik krijg gewoon helemaal geen respons. Niks. De politie zou eens wakker geschud moeten worden.''

Veluwe