Ter illustratie: de burgemeester van Oldebroek heeft vandaag een drugspand gesloten in Wezep. Eerder dit jaar sloot ze ook al in Wezep een drugspand aan de Abraham Kuyperhof (op de foto).
Volledig scherm
Ter illustratie: de burgemeester van Oldebroek heeft vandaag een drugspand gesloten in Wezep. Eerder dit jaar sloot ze ook al in Wezep een drugspand aan de Abraham Kuyperhof (op de foto). © Henri van der Beek

En wéér sluit burgemeester Haseloop een drugspand in Wezep

Voor de derde keer dit jaar heeft de burgemeester van Oldebroek een woning in haar gemeente gesloten waar drugs is gevonden. In een huis aan de Houthakkersweg 46 in Wezep werd onder meer de drugs 3-MMC aangetroffen. Het gaat om een huurwoning van woningcorporatie deltaWonen. 

 1. Dierenorganisatie krijgt toegang tot alle camera’s van omstreden slachterij Gosschalk (maar er zijn twijfels)
  PREMIUM
  MET VIDEO
  2

  Dierenorga­ni­sa­tie krijgt toegang tot alle camera’s van omstreden slachterij Gosschalk (maar er zijn twijfels)

  Eyes on Animals heeft na herhaaldelijk aandringen een voet tussen de deur gekregen bij slachterij Gosschalk in Epe. De dierenwelzijnsorganisatie mag onaangekondigd langskomen en rondkijken in het slachthuis. Ook is toegang gegeven tot alle camera’s, waarop Eyes on Animals ziet of varkens en koeien op de juiste wijze worden geslacht. Echter niet iedereen is overtuigd van het effect.

Veluwe