En wéér valt er een boom in je tuin in Putten, nu met flinke schade

VideoVoor de tweede keer in twee jaar tijd is vanmiddag in de Beatrixlaan in Putten bij bewoners een boom omgegaan en in de tuin gevallen. Dit keer is de schade fors.

 1. Lisanne uit Harderwijk schrijft boek over haar ziekte: ‘Als je behandeling klaar is, begint de mentale verwerking. Alsof je in een zwart gat valt’
  PREMIUM

  Lisanne uit Harderwijk schrijft boek over haar ziekte: ‘Als je behande­ling klaar is, begint de mentale verwerking. Alsof je in een zwart gat valt’

  Na haar succesvolle liedje Vechtersbaas komt er nu ook een boek met dezelfde titel. Het is het persoonlijke verhaal van de door kanker getroffen Lisanne Spaander (22) uit Harderwijk. Ze beschrijft hoe ze door de inktzwarte periode ging. ,,Als je behandeling klaar is, begint de mentale verwerking. Alsof je in een zwart gat valt.”
 2. Dirigent langs de deuren om muzikale ode Nunspeetse mantelzorgers op cd te zetten
  PREMIUM

  Dirigent langs de deuren om muzikale ode Nunspeetse mantelzor­gers op cd te zetten

  Geen kerk, geen koor en geen concert. Maar de muziek blijft. Het jaarlijkse Classic Night Concert voor de mantelzorgers in Nunspeet wordt op een cd gezet die de doelgroep krijgt. Tenminste, als er genoeg geld wordt ingezameld. De donaties komen al binnen via crowdfunding en vanaf maandag trekt initiatiefneemster, zangeres en dirigente Annemarie de Jong (52) met een collectebus langs de deuren.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe