Gemeentelijke handhavers speuren continu naar ongewenste situaties - permanent wonen - op recreatieparken, zoals hier op Eper Sprengen.
Volledig scherm
PREMIUM
Gemeentelijke handhavers speuren continu naar ongewenste situaties - permanent wonen - op recreatieparken, zoals hier op Eper Sprengen. © Archief de Stentor/Henri van der Beek

Epe haalt teugels aan rond wonen op recreatiepark, VVD wil weten of gemeenteraad wordt misleid

De gemeente Epe haalt opnieuw de teugels aan in de strijd tegen permanent wonen op recreatieparken. Een proef die al vijf jaar liep voor mensen die een paar maanden niet in hun eigen huis terecht kunnen, is abrupt stopgezet. 

  1. Alcides bekert door na strafschoppen, Activia eindelijk van de hatelijke nul af en Robur wint met ruime cijfers
    Liveblog

    Alcides bekert door na strafschop­pen, Activia eindelijk van de hatelijke nul af en Robur wint met ruime cijfers

    Alcides had het een tijdje lastig in de Hoofdklasse A, maar slaagde erin om de laatste twee competitieduels winnend af te sluiten. De ploeg uit Meppel begon zondagmiddag dus vol vertrouwen aan de bekerontmoeting met VV Emmen. Van harte ging het niet, maar Alcides bekert wel een ronde verder. In het liveblog hadden we ook uitgebreid aandacht voor de derde klasse D, waarin Robur et Velocitas met ruime cijfers won van Albatross en Activia eindelijk van de hatelijke nul punten af is. Ook Groen Wit’62 kwam in actie. Het echte spektakel bleef uit, maar interessant was de speeldag wel degelijk.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe