Pix4Profs/Edwin Wiekens
Volledig scherm
PREMIUM
© Pix4Profs/Edwin Wiekens

Epe had dronken ambtenaar niet mogen ontslaan, rechter onverbiddelijk in beroepszaak

Hij gebruikte cocaïne en de politie had hem al twee keer van de weg gehaald voor rijden onder invloed. Toen hij als ambtenaar dronken in een online bewonersbijeenkomst met burgers verscheen, besloot de gemeente Epe hem op staande voet te ontslaan. Ten onrechte, vindt het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden nu. 

27 reacties

 • Hans van Dijk

  1 maand geleden
  Tja helaas zijn de wetten in de loop der jaren verandert, en aangepast. Nu heb je advocaten en rechters, die op de letter van de wet, schuldigen vrijspreken, of sterker nog: Een schadevergoeding toekennen aan een zuiper of junk. Voor zulke ontspoorden, hebben ze b.v. in China betere methoden voor.....Iets voor ons land misschien?
 • Wilbert Boekholt

  1 maand geleden
  Zijn leuke reacties te lezen
 • F. Post

  1 maand geleden
  Heb wel in de gaten dat als ik een baan ga zoeken dat dit een OVERHEIDS JOB moet zijn. Bij Gemeente of in Den Haag ontslag is haast uitgesloten en als IKontslag neem krijg ik nog jaren lang doorbetaald. Dat gaat hem worden.
 • Wilbert Boekholt

  1 maand geleden
  Als is dronken bij Lucrato aan komt zetten word ik gelijk ontslagen
 • Bob Buckmann

  1 maand geleden
  Verslaving ?? Ziekte ?? Echt de totale waanzin ten top ! Door de credietcrisis dronk ik zowat een kratje per dag. Paar jaar lang, van kwaad naar erger. Vonden mensen in mijn omgeving niet leuk. Ook mijn gezin niet, helemaal niet. Toen ben ik gewoon op een dag gestopt met zuipen. Klaar, nooit meer alcohol aangeraakt. Dan lees ik dit; ga ik over m'n nek. Nota bene van andermans drank !