Beeld uit 2018: de kiosk op het wordt gesloopt
Volledig scherm
PREMIUM
Beeld uit 2018: de kiosk op het wordt gesloopt © Hans van de Vlekkert

Epe huurt dure juristen in, na omstreden sloop kiosk

De omstreden sloop van de kiosk op het hertenkamp in Epe loopt fors in de papieren voor de gemeente Epe, ook als de rechter een geëiste schadevergoeding van honderdduizenden euro’s niet toewijst. De gemeente blijkt al bijna een half ton te hebben betaald aan ingehuurd juridisch advies. Door de schadeclaim die nu onder de rechter is lopen die kosten nog verder op. Doel was oorspronkelijk juist geld te besparen.

7 reacties

 • E.A. Haverkamp

  1 maand geleden
  Mede mogelijk gemaakt door verantwoordelijk Groen Links wethouder Jan Aalbers (die destijds ook de voorgenomen bomenkap aan de Heerderweg geen probleem vond)! Rekening af met deze bende in het stemhokje op 16 maart 2022.
 • Mariska Vorderman

  1 maand geleden
  Wanneer komt deze gemeente onder toezicht te staan? Lees alleen maar van dit soort wantoestanden. Loopt wel een beetje de spuigaten uit, niet?
 • Godebald van Binsbergen

  2 maanden geleden
  Lekker bezig in Epe! Vorige week die flitswethouder Michiel Wiersinga die 144.630 euro wachtgeld krijgt voor 3 maanden werk! Nu dit dus heel slecht geregelde gedoe rond die kiosk -- want daar heeft de Gemeente Epe dus ook broddelwerk geleverd; anders heb je geen goede externe advocaten nodig! En et kweken van kerstbomen aan de Oranjeweg in Emst had dus ook nooit goedgekeurd mogen worden! Na drie jaar procederen wijst de rechter Epe nu terecht. Deze vergunning is vernietigd. Wie gaat dit betalen?
 • B Zieleman

  2 maanden geleden
  En wie mogen dat uiteindelijk weer gaan betalen? De burger waar niet naar om wordt gekeken, zeker....
 • JG Visser

  2 maanden geleden
  Een boel gemeenschapsgeld naar de Kloten door een paar idioten bij de gemeente die hun gelijk willen halen en er komen nog meer kosten bij want ze verliezen Wat maakt het uit het toch niet hun geld

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe