Beeld uit 2018: de kiosk op het wordt gesloopt
Volledig scherm
PREMIUM
Beeld uit 2018: de kiosk op het wordt gesloopt © Hans van de Vlekkert

Epe huurt dure juristen in, na omstreden sloop kiosk

De omstreden sloop van de kiosk op het hertenkamp in Epe loopt fors in de papieren voor de gemeente Epe, ook als de rechter een geëiste schadevergoeding van honderdduizenden euro’s niet toewijst. De gemeente blijkt al bijna een half ton te hebben betaald aan ingehuurd juridisch advies. Door de schadeclaim die nu onder de rechter is lopen die kosten nog verder op. Doel was oorspronkelijk juist geld te besparen.

7 reacties

 • E.A. Haverkamp

  1 jaar geleden
  Mede mogelijk gemaakt door verantwoordelijk Groen Links wethouder Jan Aalbers (die destijds ook de voorgenomen bomenkap aan de Heerderweg geen probleem vond)! Rekening af met deze bende in het stemhokje op 16 maart 2022.
 • Mariska Vorderman

  1 jaar geleden
  Wanneer komt deze gemeente onder toezicht te staan? Lees alleen maar van dit soort wantoestanden. Loopt wel een beetje de spuigaten uit, niet?
 • Godebald van Binsbergen

  1 jaar geleden
  Lekker bezig in Epe! Vorige week die flitswethouder Michiel Wiersinga die 144.630 euro wachtgeld krijgt voor 3 maanden werk! Nu dit dus heel slecht geregelde gedoe rond die kiosk -- want daar heeft de Gemeente Epe dus ook broddelwerk geleverd; anders heb je geen goede externe advocaten nodig! En et kweken van kerstbomen aan de Oranjeweg in Emst had dus ook nooit goedgekeurd mogen worden! Na drie jaar procederen wijst de rechter Epe nu terecht. Deze vergunning is vernietigd. Wie gaat dit betalen?
 • B Zieleman

  1 jaar geleden
  En wie mogen dat uiteindelijk weer gaan betalen? De burger waar niet naar om wordt gekeken, zeker....
 • JG Visser

  1 jaar geleden
  Een boel gemeenschapsgeld naar de Kloten door een paar idioten bij de gemeente die hun gelijk willen halen en er komen nog meer kosten bij want ze verliezen Wat maakt het uit het toch niet hun geld
 1. John eist tonnen van Epe voor omstreden sloop van kiosk bij hertenkamp
  PREMIUM

  John eist tonnen van Epe voor omstreden sloop van kiosk bij hertenkamp

  De gemeente Epe krijgt een claim van honderdduizenden euro's voor de kiezen. De eigenaar van de voormalige kiosk bij het hertenkamp stapt naar de rechter om een schadevergoeding van 328.919,83 euro af te dwingen. Dat is de climax in een conflict dat al meer dan tien jaar speelt en waarin de gemeente de snackhoek aan de Dellenweg drie jaar geleden tot grote woede van de eigenaar tegen de grond gooide. De gemeente moet die kiosk bovendien in oude luister herstellen, zo wordt geëist.