Al sinds 2018 loeren gemeentelijke toezichthouders telkens opnieuw naar binnen op bungalowpark Eper Sprengen, omdat ze denken dat er permanent op het park wordt gewoond. Dat zorgt voor grote stress, geven bungalow-eigenaren aan, en ze denken dat de toezichthouders de wet soms overtreden.
Volledig scherm
PREMIUM
Al sinds 2018 loeren gemeentelijke toezichthouders telkens opnieuw naar binnen op bungalowpark Eper Sprengen, omdat ze denken dat er permanent op het park wordt gewoond. Dat zorgt voor grote stress, geven bungalow-eigenaren aan, en ze denken dat de toezichthouders de wet soms overtreden. © Bewakingscamera

‘Epe moet ingrijpen’, zegt privacyspecialist, nu controleur naar geloofsovertuiging vraagt

,,Wat is uw geloofsovertuiging?’’ vraagt de gemeente Epe aan mensen op een recreatiepark, om bewijs te verzamelen dat zij daar in strijd met de regels permanent wonen. Hoogleraar bestuursrecht Oswald Jansen stelde gisteren in deze krant al dat Epe zwaar over de schreef gaat, omdat die informatie totaal irrelevant is. De VVD stelt er Kamervragen over. Waarom is het eigenlijk zo erg wat die toezichthouders vragen?

0 reacties

  1. Telkens loerende toezichthouders... Op bungalowpark Eper Sprengen zijn ze het zat
    PREMIUM

    Telkens loerende toezicht­hou­ders... Op bungalow­park Eper Sprengen zijn ze het zat

    Als ze in hun nakie uit de badkamer komen, kunnen ze zo maar worden bespied door een ambtenaar van de gemeente Epe of zelfs worden gefilmd. Eigenaren van bungalows op Eper Sprengen hebben het helemaal gehad met ‘onophoudelijke’ inspecties, waarmee de gemeente wil vaststellen of ze er in strijd met de regels permanent wonen. De gemeente Epe respecteert niet wat de hoogste rechter hierover heeft gezegd, klagen ze.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe