Al sinds 2018 loeren gemeentelijke toezichthouders telkens opnieuw naar binnen op bungalowpark Eper Sprengen, omdat ze denken dat er permanent op het park wordt gewoond. Dat zorgt voor grote stress, geven bungalow-eigenaren aan, en ze denken dat de toezichthouders de wet soms overtreden.
Volledig scherm
PREMIUM
Al sinds 2018 loeren gemeentelijke toezichthouders telkens opnieuw naar binnen op bungalowpark Eper Sprengen, omdat ze denken dat er permanent op het park wordt gewoond. Dat zorgt voor grote stress, geven bungalow-eigenaren aan, en ze denken dat de toezichthouders de wet soms overtreden. © Bewakingscamera

‘Epe moet ingrijpen’, zegt privacyspecialist, nu controleur naar geloofsovertuiging vraagt

,,Wat is uw geloofsovertuiging?’’ vraagt de gemeente Epe aan mensen op een recreatiepark, om bewijs te verzamelen dat zij daar in strijd met de regels permanent wonen. Hoogleraar bestuursrecht Oswald Jansen stelde gisteren in deze krant al dat Epe zwaar over de schreef gaat, omdat die informatie totaal irrelevant is. De VVD stelt er Kamervragen over. Waarom is het eigenlijk zo erg wat die toezichthouders vragen?

0 reacties

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe