Het college van B en W van Epe. Vlnr de wethouders Jan Aalbers, Michiel Wiersinga en Lia de Waard, burgemeester Tom Horn, wethouder Erik Visser en gemeentesecretaris Carla Kats.
Volledig scherm
PREMIUM
Het college van B en W van Epe. Vlnr de wethouders Jan Aalbers, Michiel Wiersinga en Lia de Waard, burgemeester Tom Horn, wethouder Erik Visser en gemeentesecretaris Carla Kats. © Joop Luimes

‘Epe, stop met de vriendjespolitiek en neem burger serieus’

Tweehonderd pagina’s vol snoeiharde kritiek. De Epenaar is vernietigend in zijn oordeel over het functioneren van de gemeente, blijkt uit de antwoorden op open vragen in het onderzoek naar de lokale democratie. Een selectie:

1 reactie

 • Robbert Scholten

  2 jaar geleden
  Het probleem is dat het allemaal vriendjes zijn net als in de landelijke politiek,daarom verandert er nooit iets
 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.