Op bungowpark De Vliegden ontstond door een brief van de gemeente grote onrust: probeert de gemeente Epe toch weer een verhuurplicht in te voeren. Op deze archieffoto Mark en Vera uit Rotterdam.
Volledig scherm
PREMIUM
Op bungowpark De Vliegden ontstond door een brief van de gemeente grote onrust: probeert de gemeente Epe toch weer een verhuurplicht in te voeren. Op deze archieffoto Mark en Vera uit Rotterdam. © Archief, Kevin Hagens

Epe ‘vliegt gierend uit de bocht’ met recreatiewoningen

„We vliegen gierend uit de bocht.” Rien van der Vlies (Dorpspartij) is kort over wat zijn gemeente richting eigenaren van recreatiewoningen doet. 

5 reacties

 • M J Van Huffelen

  2 jaar geleden
  Jammer dat het elke mis gaat in epe .Waar moet je als burger nog in vertrouwen/ geloven als zo langzamerhand als met dure juridische processen moet worden afgehandeld .Om over de kosten maar niet te praten. Dat geld zou beter naar de gezinnen kunne gaan die het nodig hebben in deze dure tijd.
 • D Pit

  2 jaar geleden
  Het blijft verbijsterend om te zien hoe de gemeente Epe niet lijkt te beseffen dat de gemeente er voor haar bewoners moet zijn en niet andersom. Welke belangen spelen er in deze gemeente nog meer mee ga je je afvragen? Welke groep is bezig zijn eigen belang op slinkse wijze te verdedigen? Neem het voorbeeld van de paardenbakken. Een paardenbak is een rechthoek met zand erin en wat afrastering. Eventueel wat verlichting. Waarom wil je je als gemeente daarmee bemoeien? Waarom?
 • A.M. Kuijper

  2 jaar geleden
  Weer een geval waarbij het College van B&W met 2 maten meet. Op het landgoed Tongeren mag men vakantiehuisjes, tenten en wat al niet meer plaatsen terwijl dat volgens het bestemmingsplan niet mag en op dit vakantiepark. En steeds zijn het dezelfde medewerkers en nu dezelfde bestuurder. Over integer gesproken. Echt het college van Epe weer. Volgend jaar kunnen we ze tenminste wegsturen.
 • Cees van Rietschoten

  2 jaar geleden
  Weer een voorbeeld van een bij ambtenaren door de jaren heen ontwikkelde "andere" normaal tov de gemiddelde normaal. Probleem is dus dat een ambtenaar aanspreken op z'n afwijkende reactie/gedrag bijna per definitie resulteert in een confrontatie. (niet te voorkomen onbegrip) Tien jaar lang de ambtenarij verbieden om nieuwe ambtenaren aan te nemen maar dit te laten doen door lokale "commissies" van boeren, burgers en buitenlui? (om mee te beginnen ...)
 • Coos Paulusma

  2 jaar geleden
  Waart het Scholten21 virus nou nog rond? Dan moet Aalbers maar eens een paar maanden in quarantaine om daar definitief van af te komen 🤒
 1. Wesley (26) heeft broek al op de enkels als wandelaarster met kind komt aanlopen: ‘Ik ga wel weg’
  PREMIUM
  12

  Wesley (26) heeft broek al op de enkels als wandelaar­ster met kind komt aanlopen: ‘Ik ga wel weg’

  Er leek geen vuiltje aan de lucht toen een moeder op 7 augustus 2021 met kinderwagen en hond een frisse neus haalde. Totdat ze tegen de blote piemel van Wesley W. (26) uit Zeewolde aanliep. Hij stond zich midden in de natuur recht voor haar neus af te trekken. De vrouw sloeg op de vlucht en zag W. even later in zijn bedrijfsbus met bedrijfsnaam wegrijden. Via sociale media was hij vervolgens snel gevonden.
  Zeewolde