De manier waarop burgemeester Tom Horn (r) in Epe de communicatie met de burgers wil vormgeven, valt totaal verkeerd bij VVD-fractievoorzitter Ellis de Vries (l).
Volledig scherm
PREMIUM
De manier waarop burgemeester Tom Horn (r) in Epe de communicatie met de burgers wil vormgeven, valt totaal verkeerd bij VVD-fractievoorzitter Ellis de Vries (l). © Archief

‘Epe wil kritische burger voor tribunaal plaatsen’

Epe gaat de minderheid de mond snoeren om de wil van de meerderheid uit te voeren. Dat is volgens de VVD de uitwerking van het beleidsplan rond communicatie en participatie, dat burgemeester Tom Horn aan de gemeenteraad heeft voorgelegd. ,,De kritische burger wordt geneutraliseerd’’, constateert fractievoorzitter Ellis de Vries. 

1 reactie

  • HAROLD Makaske

    3 maanden geleden
    Dus als ik hier een kritische reactie over de gemeente plaats, stappen de burgemeester en de wethouders op de fiets en gaan op straat burgers aanklampen om adhesiebetuigingen voor het gemeentebestuur te zoeken? Zo komt de gemeente wel in contact met de burgers, maar het is en blijft een ridicuul voorstel. Eén kritische burger met verstandige opmerkingen kan meer betekenen voor een gemeentebestuur dan tien slappe meelopers die zelf niet nadenken.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe