Impressie van de nieuwe Boskamp.
Volledig scherm
PREMIUM
Impressie van de nieuwe Boskamp. © WZU Veluwe

Epe zet omstreden zorgcomplex in villabuurt door, ondanks kritiek op ‘truc’

De omstreden ‘hoofdingang’ die een cruciale rol speelt bij de bouw van een grote zorginstelling in een Eper villabuurt, zal niet door de bewoners worden gebruikt. Ondanks die voorspelling van zorgwethouder Lia de Waard geeft de gemeente echter haar zegen aan het plan. Omwonenden voelen zich door haar woorden gesterkt dat de ‘truc’ om het complex aan de Burgemeester van der Feltzlaan extra hoog te maken voor de rechter geen stand houdt.

3 reacties

 • Coos Paulusma

  1 jaar geleden
  Het is de moeite waard om te achterhalen wat Habion/WZU met de lokatie van de oude Boskamp aan de Albert Schweitzerlaan van plan is en welke afspraken daarover met de gemeente Epe zijn gemaakt. De uitkomst van dat onderzoek zal ongetwijfeld heel boeiend zijn.
 • Andre Kip

  1 jaar geleden
  De gemeente Epe kijkt al jaren alleen maar naar hun eigen gewin, en laat de burger massaal links liggen. Een schaamteloos bestuur is het! André Kip
 • Jan Horst

  1 jaar geleden
  Waarom wordt er niet op de plek van de huidige Boskamp gebouwd? Daar staat al jaren een verouderd gebouw. Ideaal gelegen voor de omwonenden en niet te vergeten voor de bewoners zelf. Diegenen die nog redelijk goed ter been zijn kunnen nog zelfstandig naar het centrum en de vrijwilligers kunnen nog met een rolstoel de afstand overbruggen. Dat wat ik vanaf de nieuwe locatie niet zo snel zie gebeuren. Dit plan wordt er weer gewoon doorheen gedrukt, koste wat het de burger aan rechtszaken kost.