Brandweerlieden bekijken de rokende puinhoop van het gastenverblijf dat in vlammen is opgegaan. Nummer vijf in korte tijd op de Koekamp in Epe.
Volledig scherm
PREMIUM
Brandweerlieden bekijken de rokende puinhoop van het gastenverblijf dat in vlammen is opgegaan. Nummer vijf in korte tijd op de Koekamp in Epe. © Pim Velthuizen

Eper chaletpyromaan na verwoestende branden op de korrel bij verontruste eigenaren

VIDEOWeer een verwoestende brand... Na vijf vlammenzeeën in korte tijd houden chaleteigenaren op de Koekamp in Epe hun hart vast: wie is het volgende slachtoffer? Terwijl het politieonderzoek nog niet tot een aanhouding heeft geleid, denken op het recreatiepark meerdere eigenaren te weten wie de chaletpyromaan is.

0 reacties

 1. Dolfinarium legt roken in de buitenlucht (deels) aan banden: ‘We moeten met de tijd mee’
  PREMIUM
  met poll
  9

  Dolfinari­um legt roken in de buiten­lucht (deels) aan banden: ‘We moeten met de tijd mee’

  Het heeft even geduurd maar het Dolfinarium in Harderwijk gaat nu ook overstag. Als een van de laatste grote dierenparken in het land wordt het roken in de buitenlucht deels aan banden gelegd. Tegen de zomer is het park voorzien van rookzones waar wél mag worden gerookt. ,,We denken nog na op welke plekken en hoe we ze gaan inrichten”, zegt directeur Alex Tiebot.
  Apeldoorn, Harderwijk
 2. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.