Wethouder Jan Aalbers (l) op archieffoto samen met de eerder dit jaar opgestapte Robert Scholten.
Volledig scherm
Wethouder Jan Aalbers (l) op archieffoto samen met de eerder dit jaar opgestapte Robert Scholten. © Archief, Kevin Hagens

Eper wethouder Aalbers pikt verwijt over dubbele pet niet: ‘Feiten aan elkaar gefantaseerd’

De Eper wethouder Jan Aalbers wil juridische stappen nemen, nu zijn integriteit ter discussie wordt gesteld in een procedure tegen de gemeente Epe bij de Raad van State. Aalbers zei dat zojuist in een verklaring aan de gemeenteraad, naar aanleiding van een publicatie in de Stentor.

0 reacties

 1. Opnieuw wethouder onder vuur in Epe: ‘dubbele pet’ van Aalbers is voer voor rechter
  PREMIUM

  Opnieuw wethouder onder vuur in Epe: ‘dubbele pet’ van Aalbers is voer voor rechter

  Na de opgestapte Robert Scholten ligt opnieuw een wethouder onder vuur in Epe. Jan Aalbers wordt ervan beticht een onaanvaardbare dubbelrol te hebben gespeeld bij de verkoop van het pand op bedrijventerrein Kweekweg waarover eerder dit jaar Scholten struikelde. Parttime-wethouder Aalbers staat tevens op de loonlijst bij onderwijsinstelling RSG, dat daar samen met Aventus een school vestigde. Burgemeester Tom Horn is een vooronderzoek gestart.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  1

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe