Erik zag zoon (12) onder vrachtwagen komen op N-weg in Oldebroek, nu komt hij in actie: ‘Ellende wil ik anderen besparen’

VIDEOVerhogingen erin, snelheid eruit. Bewoner Erik Kroeze weet wel hoe de Zuiderzeestraatweg (N308) in Oldebroek veiliger moet. Hij is blij dat de gemeente inwoners oproept om hun mening te geven over de doorgaande weg. Zijn eigen zoon (toen 12) kwam in maart onder een vrachtwagen toen hij wilde oversteken. Hij overleefde het nipt. ,,Ik wil niet dat een ander hetzelfde hoeft mee te maken.’’

4 reacties

 • jos zoet

  2 weken geleden
  Afstand houden en juiste snelheid rijden... en handhaven politie !
 • Roes

  2 weken geleden
  Welke hoen heeft jaren geleden bedacht van het centrum van Oldebroek een kartbaan te maken . Dit centrum MOET ontsloten worden voor alle auto verkeer . De nieuwe weg alleen voor auto verkeer MOET komen in de weilanden achter kant Boni . Totale lengte ca 1 km . En wel met spoed .!!! . De hele 2 baans zuiderzeestraatweg over een lengte van ca 60 km Wezep,hoevelaken is een gevaarlijke weg , vooral bij links afslaand verkeer dat stopt , veroorzaakt kop staart botsingen . enz .
 • Pieter Pontiac

  2 weken geleden
  Het centrum is echt levensgevaarlijk ingericht voor vrachtverkeer. Al die slingers waar je half over fietspaden moet rijden die ook nog eens in de dode hoek zitten vragen om slachtoffers. Een rondweg is een goede oplossing.
 • Sieger Zuiderveld

  2 weken geleden
  Gezien de hoeveelheid ongelukken daar, ben ik het volkomen met deze man eens. Het is een rot-weg met al die uitritten, kleine zijweggetjes en het zware verkeer wat er gebruik van maakt.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe