Caspar Meijbaum komt de stoom nog uit de oren. Zijn hoofdpijndossier is voor de gemeente Ermelo gesloten. Voor hemzelf allerminst.
Volledig scherm
PREMIUM
Caspar Meijbaum komt de stoom nog uit de oren. Zijn hoofdpijndossier is voor de gemeente Ermelo gesloten. Voor hemzelf allerminst. © Ruben Schipper Fotografie

Ermelo kan tonnenclaim verwachten, afhandeling hoofdpijndossiers wekt ergernis


Vanaf nu alleen maar vooruit kijken en een punt zetten achter het verleden in Ermelo? Vergeet het maar. Hoofdrolspelers in de hoofpijndossiers die daar al vele jaren kopzorgen geven, vinden dat de gemeente zich er veel te gemakkelijk van afmaakt. In een dossier dat burgemeester Burmanje als gesloten beschouwt, wordt zelfs een claim voorbereid die in de tonnen loopt.   

 1. Hoe lossen we de wooncrisis op? Dit zeggen de experts. ‘De markt is een piramidespel geworden’
  PREMIUM
  De Huisbazen
  8

  Hoe lossen we de wooncrisis op? Dit zeggen de experts. ‘De markt is een piramide­spel geworden’

  Wonen is geen vanzelfsprekendheid meer in Nederland. Alleen als je veel geld te besteden hebt maak je nog kans binnen een redelijke termijn geschikte woonruimte te bemachtigen. De rest staat in de rij, met starters voorop, en ziet de prijzen verder stijgen. Dat doet pijn, blijkt uit de reacties op onze verhalen over de wooncrisis. Is er hoop? Ja, maar het wordt eerst nóg erger. „Voordat we weer evenwicht hebben zitten we in 2045.”

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe