Cock Andreae, oud eigenaar van snackbar Onder de Linde aan de Leuvenumseweg en vrijwilliger voor tal van verenigingen en organisaties als DVS'33 en de Oranjevereniging is overleden.
Volledig scherm
Cock Andreae, oud eigenaar van snackbar Onder de Linde aan de Leuvenumseweg en vrijwilliger voor tal van verenigingen en organisaties als DVS'33 en de Oranjevereniging is overleden. © Ruben Schipper

Ermelose ‘locoburgermeester’ Cock Andreae overleden

Cock Andreae is op 79-jarige leeftijd overleden. De bekende Ermeloër, die door velen ‘locoburgemeester’ werd genoemd, was ongeneeslijk ziek. Zijn overlijden zorgt voor een gemis in de samenleving van het Veluwse dorp. Hij was jarenlang vrijwilliger voor onder andere voetbalclub DVS’33, waar hij ook een koninklijke onderscheiding voor kreeg.

  1. Bedrijfsafsplitsing wordt razend populair: ‘Het is een Formule 1-race naar een nieuwe toekomst’
    PREMIUM

    Bedrijfsaf­split­sing wordt razend populair: ‘Het is een Formule 1-race naar een nieuwe toekomst’

    Bedrijfsafsplitsingen zijn hot. Investeerders buitelen over elkaar heen om stukken van succesvolle bedrijven te kopen, weet de Haaksbergse bedrijfseconoom en afsplitsingsexpert Dennis Steur. Hij publiceerde er, midden in die hausse, een handboek over. Dat was volgens hem hoog tijd. ,,Iedereen wil: 1 gedeeld door 2 is 3. Maar daar komt het vaak niet van. Er gaat veel onnodig mis.”

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe