De burgemeesters die de afgelopen halve eeuw aan het roer stonden in Ermelo, aan de muur tegenover de voormalige burgemeesterskamer. Links de in oktober opgestapte André Baars.
Volledig scherm
PREMIUM
De burgemeesters die de afgelopen halve eeuw aan het roer stonden in Ermelo, aan de muur tegenover de voormalige burgemeesterskamer. Links de in oktober opgestapte André Baars. © Gep Leeflang

Ermelose politiek grijpt toch niet naar zwaarste middel om vertrouwen terug te winnen

Ermelo is op de goede weg! Het onderzoek dat de gemeenteraad heeft laten doen naar drie hoofdpijndossiers biedt genoeg handvatten om mee verder te kunnen. En het is niet nodig om uitputtend onderzoek op te tuigen om bloot te leggen wat er allemaal mis is bij de gemeente. Dat hadden vier partijen al samen afgestemd voordat de raad gisteren in debat ging.

  1. Alcides bekert door na strafschoppen, Activia eindelijk van de hatelijke nul af en Robur wint met ruime cijfers
    Liveblog

    Alcides bekert door na strafschop­pen, Activia eindelijk van de hatelijke nul af en Robur wint met ruime cijfers

    Alcides had het een tijdje lastig in de Hoofdklasse A, maar slaagde erin om de laatste twee competitieduels winnend af te sluiten. De ploeg uit Meppel begon zondagmiddag dus vol vertrouwen aan de bekerontmoeting met VV Emmen. Van harte ging het niet, maar Alcides bekert wel een ronde verder. In het liveblog hadden we ook uitgebreid aandacht voor de derde klasse D, waarin Robur et Velocitas met ruime cijfers won van Albatross en Activia eindelijk van de hatelijke nul punten af is. Ook Groen Wit’62 kwam in actie. Het echte spektakel bleef uit, maar interessant was de speeldag wel degelijk.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe