Wouter Terpstra bij het dichtst bij Harderwijk liggende Werelderfgoed: het voormalige eiland Schokland in de Noordoostpolder. Terpstra is van plan om een deel van de nieuwe fietsroute ook zelf te gaan afleggen.
Volledig scherm
PREMIUM
Wouter Terpstra bij het dichtst bij Harderwijk liggende Werelderfgoed: het voormalige eiland Schokland in de Noordoostpolder. Terpstra is van plan om een deel van de nieuwe fietsroute ook zelf te gaan afleggen. © Foto Freddy Schinkel

Fietsen langs al het werelderfgoed van Nederland, het kan dankzij een Harderwijks bedrijf

‘Trots als een pauw’ is  Wouter Terpstra, dat juist zijn jonge Harderwijkse bedrijf Fietsnetwerk.nl een opdracht van internationale allure binnen hengelde. De fietsroute van in totaal 800 kilometer langs alle UNESCO Werelderfgoed in Nederland werd vrijdag tijdens een fietsbeurs in Utrecht onthuld en is vanaf vandaag beschikbaar.   

  1. Kijk hier hoeveel corona-besmettingen er nu zijn in jouw gemeente

    Kijk hier hoeveel corona-besmettin­gen er nu zijn in jouw gemeente

    Daar waar andere delen van het land steeds feller kleuren als het gaat om brandhaarden waar het coronavirus heerst, lijkt de situatie in IJsselland en Gelderland rustiger te worden. In vergelijking met het vorige meetmoment (28 juli) is er vandaag in dit deel van het land merendeels sprake van een enkele patiënt per gemeente. Alleen Apeldoorn (13), Zutphen (8), Deventer (5), Oldebroek (5), Zwolle (4) en Brummen (4) steken daarbij af.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe