Een jonge vrouw is aangereden op haar fiets in Oldebroek.
Volledig scherm
Een jonge vrouw is aangereden op haar fiets in Oldebroek. © NWVfoto/News United

Fietsster geschept door auto op ‘gevaarlijke rotweg’ in Oldebroek: vrouw zwaargewond naar ziekenhuis

Een jonge vrouw is woensdagmiddag aangereden in Oldebroek. Het ongeval vond plaats op de omstreden Zuiderzeestraatweg. Het slachtoffer stak over ten hoogte van de bakkerij in de straat met haar fiets toen zij geschept werd door een auto. 

3 reacties

 • J. Leusink

  1 maand geleden
  Tsja, deze weg vraagt gewoon meer aandacht Met name voor het langzaam verkeer,zoals fietsers, etc Wss moeten de gebruikers meer gaan leren dat niet alles kan worden opgelost met meer gedl zoals dat de laatst decennia gebeurd is Dus goed kijken bij het oversteken
 • H. Meestens

  1 maand geleden
  Inderdaad de ZZweg wordt steeds drukker, op de A28 staat het ook vaak stil richting Zwolle. Rotondes en drempels zijn beslist geen oplossing, die belemmeren de doorstroming van het verkeer waardoor je het milieu nog meer belast. Remmen en optrekken kost levert veel fijnstof op en wat te denken van verkeerslawaai door afremmen c.q. optrekken. Waarschijnlijk zou een 6 of 8 baans A28 een oplossing bieden.
 • Harold de Vreden

  1 maand geleden
  Heel veel sterke voor dit slachtoffer van dit ongeval. Maar ik weet niet waarom de schrijfster van dit artikel het ongeval betrekt bij het probleem van deze weg die door het centrum van Oldebroek loopt. Dat probleem speelt zich ongeveer 2,5 km verder. Dus niet het èèn bij het ander betrekken alstublieft.

Veluwe