De onverlaten parkeerden onder meer een zebra in het huisje.
Volledig scherm
PREMIUM
De onverlaten parkeerden onder meer een zebra in het huisje. © Google Maps/Dumpert

Gasten richten ravage aan in huisje op Landal ’t Loo: zelfs de zebra is niet veilig

Tijdens een bedrijfsfeest op Landal ’t Loo bij Oldebroek hebben enkele deelnemers zich dit weekend ernstig misdragen. Ze richtten een enorme ravage en vernielingen aan in één van de huisjes.

25 reacties

 • Yvonne Veld

  2 weken geleden
  Zie hoe Nl. afglijdt. Onder invloed mag je blijkbaar alles doen met spullen die niet van jou zijn. Zou wel willen weten welk bedrijf zulk asovolk in dienst of aan het hoofd heeft staan.
 • kor Flokstra Kor

  2 weken geleden
  Als bedrijf zou je toch je verantwoordelijk moeten nemen en het met Landal onderling moeten regelen. Maar nu lekt je naam van jou bedrijf uit en je bent de klos. Echt buitensporige misdragingen .
 • HAM Boelens

  2 weken geleden
  Laat de ouders van de hufters het huisje weer opknappen.
 • Anna Gelderman

  2 weken geleden
  Er word hier geopperd om het personeel te ontslaan. Zo makkelijk gaat dat niet. Met eventuele rechtzaken tot gevolg.
 • Marianne Klaasen

  2 weken geleden
  Wat voor personeel heeft dit bedrijf eigenlijk in dienst vraag ik me dan af. Trek je thuis ook je kachel en kabels van de muur? Dit bedrijf hoort gewoon alle schade te betalen + daar nog bovenop een flinke boete. Gewoon de naam van dit bedrijf openbaar maken. Het is goed mis met de mentaliteit van een heleboel mensen. Wellicht de producten van onze anti-autoritaire opvoeding? Tip aan Landal: geen huisjes meer verhuren aan grote groepen of bedrijven.
 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”