Niet alleen de dag zelf waarop zijn kiosk op het hertenkamp werd gesloopt, maar ook de nasleep is voor John van Barneveld buitengewoon frustrerend.
Volledig scherm
PREMIUM
Niet alleen de dag zelf waarop zijn kiosk op het hertenkamp werd gesloopt, maar ook de nasleep is voor John van Barneveld buitengewoon frustrerend. © Hans van de Vlekkert/bewerking de Stentor

Gefrustreerde kioskhouder John vangt bot bij rechter en moet Epe nu zelf duizenden euro’s betalen

Hij eiste 328.919,83 euro voor het onrecht waarvan hij vindt dat Epe hem heeft aangedaan. In de rechtszaak die John van Barneveld tegen de gemeente had aangespannen, komt hij echter van een koude kermis thuis. Niks schadevergoeding van de gemeente omdat die ten onrechte zijn kiosk op het hertenkamp liet slopen. Het is Van Barneveld zelf die een forse rekening krijgt: 5649 euro. 

10 reacties

 • Gerard Wagenaar

  2 weken geleden
  Uit eigen ervaring met ambtenaren van gemeente ze liegen en bedriegen dat gedrukt staat
 • Ronald Gerard

  2 weken geleden
  De gemeente Epe laat zich in deze situatie weer eens van slechte kant zien. Hoe treurig dat een dagelijks bestuur onder leiding van burgemeester Horn dit allemaal laat gebeuren. Juridisch zal het allemaal wel kloppen maar op deze wijze ga je niet met je eigen inwoners en ondernemers om. Gele kaart voor Horn en 2x geel is….
 • Hans Kesselaar

  2 weken geleden
  Epe is een horror gemeente met een horror gemeenteraad. Wethouders die het niet zo nauw nemen met de wet. Wethouder die net zo lang blijft zitten tot hij recht heeft op een zeer hoge vergoeding. Een burgemeester die zeer slecht communiceert etc, etc. En deze gemeente komt niet op voor zijn inwoners, dat is mij duidelijk geworden in deze zaak. Een hardwerkende kiosk houder is daar de dupe van geworden. Wat een beleid in Epe, echt mensonwaardig en schandalig.
 • Peter Blaauwwiekel

  2 weken geleden
  Epe laat zien wat naastenliefde is
 • Luijten

  2 weken geleden
  Onbegrijpelijk wat deze ondernemer is aangedaan. De kiosk was een trekpleister voor fietsers en wandelaars. Ik ben daar opgegroeid in de buurt en de kiosk was een begrip. Ik heb nooit kunnen begrijpen waarom de gemeente dit besluit heeft genomen. Bezuinig? Je zou verwachten dat gemeente juist dit soort plekken wat ook toeristen trekt in ere houdt

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe