Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Beeld ter illustratie. © Arie Kievit

Gelderland gaat door met windmolenpark nabij Ermelo, ondanks ‘weerstand en emoties’

De provincie Gelderland verwacht dat begin 2023 helder is hoe een windpark bij Horst en Telgt er het best uit kan zien. Met het uitspreken van die planning is duidelijk dat de provincie het plan doorzet. Het project houdt de gemoederen bezig: er is een stapel reacties binnengekomen.

4 reacties

 • H Grevengoed

  1 week geleden
  Plaats op elk industrie terrein enkele windmolens, daar heeft niemand er last van.
 • F. Post

  1 week geleden
  Als de plannen gemaakt zijn en de daarbij behorende kost dan kun je het vergeten en gaat het gewoon door. Dat blijkt toch elke keer maar weer.
 • Berjan Visch

  2 weken geleden
  Zet die lelijke dingen in de polder...daar staan er al honderden, paar extra valt niet eens op. Wat dit alleen al kost qua onderzoek zal bizar zijn.
 • Andre Eggerding

  2 weken geleden
  Probeer het met veel bezwaarschriften tegen te houden tot na de komende Provinciale verkiezingen. Vervolgens stemmen op partijen die tegen zijn.
 1. Pijnlijke middag voor HHC, CSV Apeldoorn en DVS’33 knokken zich naar drie punten en SV Urk verliest wéér
  Liveblog

  Pijnlijke middag voor HHC, CSV Apeldoorn en DVS’33 knokken zich naar drie punten en SV Urk verliest wéér

  Zowel HHC Hardenberg als SV Urk stond na drie wedstrijden op negen punten. Waar HHC de goede start een passend vervolg gaf, raakte SV Urk de kluts kwijt. Ook tegen Staphorst kreeg Gert-Jan Karsten de boel niet op de rails. HHC Hardenberg heeft eveneens een teleurstellende middag achter de rug. Dat geldt niet voor CSV Apeldoorn en DVS’33. De ploeg uit Ermelo boog een 0-2 achterstand om in een 3-2 zege. Dat en nog veel meer kwam deze zaterdag voorbij in het liveblog.