Volledig scherm
Bij het ongeval in Lochem kwam een 78-jarige man uit die plaats om het leven. © News United/Jan Willem Klein Horstman.

Gemist? Twee verkeersdoden, wolvin gefilmd rondom Apeldoorn

Jouw regionieuws gemist?Ben je er niet aan toegekomen om al het regionale nieuws te volgen vandaag? Dit was het nieuws van maandag 8 oktober.

- Fietser - Een 78-jarige man uit Lochem kwam vandaag bij een verkeersongeluk in zijn woonplaats om het leven. De fietser kwam in botsing met een vrachtwagen.

- Burgemeester - Harald Bouman (47)  wordt de nieuwe burgemeester van de Noordoostpolder.  Hij komt over van Gemeentebelangen Eemsmond. Dat is opvallend, want slechts drie procent van de burgemeesters in Nederland is van een lokale partij. 

- Scooterrijdster -  Een 75-jarige vrouw uit Nijkerk kwam rond het middaguur eveneens om het leven. Zij reed met haar scooter in het buitengebied van Hoevelaken toen een auto haar schepte.

- Kopschopper - Het Bokbierfestival heeft een wrange bijsmaak gekregen. Een 25-jarige man uit Eerbeek schopte een beveiliger tegen het hoofd. Bij zijn arrestatie brak hij de handboeien doormidden.

 - Bierfest - Het Veluws Bierfest in Apeldoorn denkt na vier edities aan schaalvergroting. Gaat het bierfestijn volgend jaar naar een grotere hal?

- Wolvin - Een wolvin is vastgelegd door een cameraval in de buurt van Apeldoorn. De beelden werden vandaag naar buiten gebracht.

Premium-verhaal van de dag

- Inzamelingsactie - Bob Redeker raakte alles kwijt bij een woningbrand afgelopen weekend in Apeldoorn. Buurtbewoners zijn een inzamelingsactie gestart. ,,Hij is alles kwijt. Van kleding en meubels tot huisraad en spullen voor zijn twee honden. Gelukkig krijgen we al heel veel donaties binnen.’’ 

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe