Gert en Leida van Veen Nunspeet hebben al tientallen jaren een plek voor hun pipowagen in de haven van Veessen. Met de verkoop van het gebied moeten zij tot hun grote verdriet voor het eind van het jaar vertrekken. Nu zoeken ze een schuurtje of opslagplek in Veessen, waar ze hun klapstoelen kunnen neerzetten, zodat ze in de zomermaanden toch gemakkelijk kunnen neerstrijken om op hun favoriete plekje te zitten.
Volledig scherm
PREMIUM
Gert en Leida van Veen Nunspeet hebben al tientallen jaren een plek voor hun pipowagen in de haven van Veessen. Met de verkoop van het gebied moeten zij tot hun grote verdriet voor het eind van het jaar vertrekken. Nu zoeken ze een schuurtje of opslagplek in Veessen, waar ze hun klapstoelen kunnen neerzetten, zodat ze in de zomermaanden toch gemakkelijk kunnen neerstrijken om op hun favoriete plekje te zitten. © Henri van der Beek

Gert en Leida uit Nunspeet vergaat ’t lachen in pipowagen Veessen: ‘Wie geeft ons zicht op IJssel terug?’

Wie heeft er een plekje met uitzicht op de IJssel voor Leida en Gert van Veen? Ze hebben een noodkreet de wereld in gestuurd, nadat duidelijk werd dat het aan het einde van dit recreatieseizoen afgelopen is met genieten vanuit hun pipowagen aan de boorden van de IJssel in Veessen.