Gert en Leida van Veen Nunspeet hebben al tientallen jaren een plek voor hun pipowagen in de haven van Veessen. Met de verkoop van het gebied moeten zij tot hun grote verdriet voor het eind van het jaar vertrekken. Nu zoeken ze een schuurtje of opslagplek in Veessen, waar ze hun klapstoelen kunnen neerzetten, zodat ze in de zomermaanden toch gemakkelijk kunnen neerstrijken om op hun favoriete plekje te zitten.
Volledig scherm
PREMIUM
Gert en Leida van Veen Nunspeet hebben al tientallen jaren een plek voor hun pipowagen in de haven van Veessen. Met de verkoop van het gebied moeten zij tot hun grote verdriet voor het eind van het jaar vertrekken. Nu zoeken ze een schuurtje of opslagplek in Veessen, waar ze hun klapstoelen kunnen neerzetten, zodat ze in de zomermaanden toch gemakkelijk kunnen neerstrijken om op hun favoriete plekje te zitten. © Henri van der Beek

Gert en Leida uit Nunspeet vergaat ’t lachen in pipowagen Veessen: ‘Wie geeft ons zicht op IJssel terug?’

Wie heeft er een plekje met uitzicht op de IJssel voor Leida en Gert van Veen? Ze hebben een noodkreet de wereld in gestuurd, nadat duidelijk werd dat het aan het einde van dit recreatieseizoen afgelopen is met genieten vanuit hun pipowagen aan de boorden van de IJssel in Veessen.

  1. Farmers Defence Force doet aangifte tegen distributiecentrum Jumbo Raalte wegens ontbreken ‘stikstofvergunning’
    PREMIUM

    Farmers Defence Force doet aangifte tegen distribu­tie­cen­trum Jumbo Raalte wegens ontbreken ‘stikstof­ver­gun­ning’

    Farmers Defence Force heeft aangifte gedaan tegen supermarkt-keten Jumbo en dan specifiek tegen hun distributiecentrum in Raalte. De boeren-organisatie heeft met hulp van WOB-verzoeken tientallen distributiecentra van supermarkten in Nederland onderzocht of ze wel mogen opereren zonder natuurbeschermingsvergunning. Volgens FDF gaat in onze regio het distributiecentrum in Raalte over de schreef.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe