Volledig scherm
De hulpdiensten zijn aanwezig bij de gecrashte auto. © Stefan Verkerk / News United.

Gewonde bij crash knooppunt Hattemerbroek, rijbaan weer open

updateBij een ongeluk op de A28 ter hoogte van knooppunt Hattemerbroek is een gewonde gevallen. De afgesloten rijbaan is inmiddels weer vrijgegeven.

Een auto reed vanuit Zwolle richting Wezep en kwam tegen 13.00 uur door nog onbekende oorzaak tegen de vangrail aan. Ook een tweede auto raakte betrokken. Één inzittende raakte gewond. De tweede auto had alleen wat blikschade. De rijbaan richting Wezep ging op slot. Verkeer richting Kampen en Apeldoorn kon rechts langs het ongeluk passeren.

Verkeer richting Amersfoort werd geadviseerd om te rijden via Apeldoorn (A50&A1) of bij Hattem te keren om dan weer het klaverblad van knooppunt Hattemerbroek te nemen.

Tegen 13.45 uur werd de rijbaan richting Wezep weer vrijgegeven.

}xml:space="preserve">
Download hier de nieuwe app van de Stentor!Klik hier voor iPhone/iPad .. of hier voor Android (bijv. Samsung)
 1. Apeldoornse webshop laat spoor van gedupeerden na
  PREMIUM

  Apeldoorn­se webshop laat spoor van gedupeer­den na

  Leveranciers en klanten betichten webshop BMX Shop Apeldoorn massaal van oplichting. De webshop voor fietscrossartikelen van Apeldoorner Riny van Nieuwenhuizen zou wel afnemen van leveranciers maar niet betalen en klanten juist laten betalen maar vervolgens niet leveren. Van Nieuwenhuizen zelf ontkent oplichtingspraktijken en stelt juist zelf slachtoffer van een lastercampagne te zijn. Meerdere gedupeerden zeggen dat ze aangifte van oplichting hebben gedaan tegen de ondernemer. ,,Die man is ziek in zijn hoofd.’’
 2. Gemist? ‘Wolf’ in Schoonheten en Staatsloterij verklaart levende Kampenaar dood
  Jouw regionieuws gemist?

  Gemist? ‘Wolf’ in Schoonhe­ten en Staatslote­rij verklaart levende Kampenaar dood

  De gemeente Raalte werd afgelopen week opgeschrikt door een Wolf, althans dat werd in eerste instantie gedacht. Een filmpje circuleerde over een dier dat mogelijk bloed van de weg zat te likken bij Schoonheten. Die ‘wolf’ bleek uiteindelijk de Duitse Herder Beer van Ans Spijker. ,,Het was een boterham. Ik kan je de plek zo aanwijzen,’’ aldus de eigenaresse. Dit verhaal was één van de opmerkelijkste verhalen van afgelopen week. Een overzicht van de verhalen van afgelopen week die het teruglezen waard zijn:

Veluwe