Gratis Ferrari in de garage als je dit Nunspeetse droomhuis koopt

videoEen villa van 619 vierkante meter, met zestien kamers en een Romeins badhuis. Bijna 2500 vierkante meter grond aan de bosrand in Nunspeet. Geïnteresseerden boden te ver onder de vraagprijs van bijna 2,2 miljoen euro. Dus moet een felrode Ferrari kopers over de streep trekken. ,,Dit is een bijzonder huis waar een bijzondere auto bij hoort.”

3 reacties

 • Eric Goedhart

  1 jaar geleden
  Inderdaad, mooie studentenhuis. 16 kamers, is toch zomaar 8000 euri in de maand als huuropbrengst.
 • tristan verschaet

  1 jaar geleden
  Waar in Nederland of in een ander EU land mag je 325KM rijden?
 • henk hartog

  1 jaar geleden
  16 kamers, ? Dan kun je ook wat mensen huisvesten die al jaren op de wachtlijst staan. ( BV jouw dochter of zoon) OF voor onze nw Nederlanders.. Goed idee dacht ik zelf
 1. d’Olde Veste’54 boekt belangrijke zege, Berkum slikt late domper en HHC Hardenberg maakt indruk in Volendam
  Liveblog

  d’Olde Veste’54 boekt belangrij­ke zege, Berkum slikt late domper en HHC Hardenberg maakt indruk in Volendam

  Oranje trapte al om 16.00 uur af voor het achtste finaleduel met de Verenigde Staten en dat was voor veel amateurclubs reden om de wedstrijden van hun eerste elftal te vervroegen. Dat weerhield HHC Hardenberg er niet van om in Volendam te bewijzen dat het dit seizoen meedoet om de titel. SV Urk slaagde er daarentegen niet in de derde zege op rij te boeken en VVOG kreeg een tik van Harkemase Boys. Berkum liep eveneens tegen een teleurstelling aan, terwijl d’Olde Veste’54 juist drie belangrijke punten in de wacht sleepte.