De wereld van de kantoorinrichting verandert in rap tempo, beseft Ruurd Wuestman, hier met een gekanteld beeldscherm. Zijn bedrijf, dat vandaag het 150-jarig bestaan viert, is daar klaar voor.
Volledig scherm
PREMIUM
De wereld van de kantoorinrichting verandert in rap tempo, beseft Ruurd Wuestman, hier met een gekanteld beeldscherm. Zijn bedrijf, dat vandaag het 150-jarig bestaan viert, is daar klaar voor. © Ruben Schipper

Grens tussen huiskamer en kantoor vervaagt razendsnel, ziet Harderwijkse inrichter Wuestman bij 150-jarig bestaan

Een hond als sfeermaker op kantoor of een relaxplek voor het doen van een powernap? Daar hebben zijn klanten nog niet om gevraagd, zegt Ruurd Wuestman. Dat de wereld van de kantoorrichting in rap tempo verandert, is echter een feit, zegt hij. Met corona als grote katalysator.

  1. Gemist? Seksshop Deventer viert jubileum en natuurfotograaf stuit op roedel wolven

    Gemist? Seksshop Deventer viert jubileum en natuurfoto­graaf stuit op roedel wolven

    Frenky uit Deventer heeft één regel als hij op straat loopt. Hij begroet je niet als eerste, want dat zou nog wel eens tot een conflict met je partner kunnen leiden als die naast je loopt. Frenky is namelijk al 50 jaar de trotse bezitter van een seksshop in Deventer. Dit is één van de verhalen van afgelopen week die je absoluut gelezen moet hebben, maar er zijn er zeker nog meer die het teruglezen waard zijn. Een overzicht:

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe