Dat invalwethouder Michiel Wiersinga na honderd dagen al weer opstapte en zijn partij daarna niets deed, wordt Nieuwe Lijn zwaar aangerekend.
Volledig scherm
PREMIUM
Dat invalwethouder Michiel Wiersinga na honderd dagen al weer opstapte en zijn partij daarna niets deed, wordt Nieuwe Lijn zwaar aangerekend. © Archief, Gemeente Epe

Grimmige afrekening in Epe: politiek zet na halve eeuw streep door Nieuwe Lijn

De crisis rond het wethouderschap in Epe, is als een bom uiteengespat in het gezicht van Nieuwe Lijn, de grootste partij in de gemeenteraad. Alle partijen keren zich collectief af van de partij, die eerder deze week uit de coalitie stapte na daar een halve eeuw deel van te hebben uitgemaakt. Ze houden Nieuwe Lijn verantwoordelijk voor de kloof tussen gemeente en samenleving, waardoor Epe van de burgers een 1 als rapportcijfer krijgt.

1 reactie

  • Coos Paulusma

    1 jaar geleden
    Wat een goede weergave van het debat van gisteravond. Wat is de lokale partij van Vaassen door de mand gevallen. Het is te hopen dat deze weglooppartij consequent blijft bij het recent genomen besluit om geen deel meer uit te willen maken van een coalitie in de gemeenteraad van Epe. Dat belooft na de verkiezingen van maart volgend jaar een grote ommezwaai in de gemeentepolitiek te worden. Een coalitie zonder de dominantie van Nieuwe Lijn. Blijf alsjeblieft consequent.