Een besluit dat uitbreiding van Aventus in Epe mogelijk maakt, blijkt niet in orde. De gemeente wil dat nu repareren en afwijken van het bestemmingsplan. Op de voorgrond een van de de illegaal aangelegde uitritten voor hetzelfde pand, die de politieke ondergang van wethouder Robert Scholten inluidden.
Volledig scherm
PREMIUM
Een besluit dat uitbreiding van Aventus in Epe mogelijk maakt, blijkt niet in orde. De gemeente wil dat nu repareren en afwijken van het bestemmingsplan. Op de voorgrond een van de de illegaal aangelegde uitritten voor hetzelfde pand, die de politieke ondergang van wethouder Robert Scholten inluidden. © Henri van der Beek/inzet de Stentor

Groei Aventus in Epe onzeker nadat gemeente weer tik op de vingers krijgt

Er blijkt opnieuw wat mis met de locatie die in Epe de politieke ondergang inleidde van wethouder Robert Scholten. Het besluit waarmee de gemeente het voor Aventus mogelijk maakt om op bedrijventerrein Kweekweg 75 leerlingen te herbergen, blijkt ‘in het geheel niet gemotiveerd’. Om dat te repareren, wijkt de gemeente opnieuw af van de regels van het bestemmingsplan. 

In samenwerking met indebuurt Randmeren

  1. Pfizer: 1 juli is haalbaar voor vaccinatie alle volwassenen
    Play

    Pfizer: 1 juli is haalbaar voor vaccinatie alle volwasse­nen

  2. Vietnamees meisje (2) wordt gered door heldhaftige bezorger
    Play

    Vietnamees meisje (2) wordt gered door heldhafti­ge bezorger

Veluwe