De fossielenbeurs komt naar Harderwijk.
Volledig scherm
De fossielenbeurs komt naar Harderwijk. © PaleoTime-NL

Grootste fossielenbeurs van Nederland verhuist naar Harderwijk

De grootste fossielenbeurs van Nederland verhuist van Ede naar Harderwijk. PaleoTime-NL wordt zaterdag 9 maart gehouden in het Bouw & Infra Park.

Botten van dinosaurussen vasthouden, het gewicht van een mammoetkies voelen of haaientanden bekijken? Het kan volgende maand in het centrum aan de Ceintuurbaan. Na vier edities in Ede verhuist het grootste paleontologische evenement van Nederland naar Harderwijk. Naast het kopen en ruilen van fossielen, zijn er ook lezingen, onderzoeken en preparaties te volgen. Voor de jongste bezoekers zijn er kinderactiviteiten.

De beurs wordt georganiseerd door Fossiel.net-Paleontica, de Werkgroep Fossielen Wageningen en De Paleobiologische Kring, en wordt mogelijk gemaakt door donaties van standhouders en bezoekers. De toegang is gratis.

  1. Corona-update | Drie doden in verpleeghuis Meppel, bungalowketen dreigt kopje onder te gaan en run op uitvaartkisten
    VIDEO

    Corona-update | Drie doden in verpleeg­huis Meppel, bungalowke­ten dreigt kopje onder te gaan en run op uitvaart­kis­ten

    De nieuwsberichten over het coronavirus volgen elkaar in een rap tempo op. De Stentor zet dagelijks de belangrijkste gebeurtenissen op een rij. Met vandaag onder meer: het verhaal van de 99-jarige Herman uit Zutphen die zijn verjaardag volgende week gedwongen op een andere manier moet vieren. Daarnaast werden meerdere jongeren bekeurd in Dedemsvaart vanwege het negeren van het samenscholingsverbod. Tot slot werd SC Genemuiden getroffen door het overlijden van een clubicoon.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe