Slachterij Gosschalk is weer open, maar eerdere afnemers twijfelen over een nieuwe samenwerking met het bedrijf uit Epe.
Volledig scherm
PREMIUM
Slachterij Gosschalk is weer open, maar eerdere afnemers twijfelen over een nieuwe samenwerking met het bedrijf uit Epe. © Hans van de Vlekkert

Grote bedrijven keren (nog) niet terug als afnemer van Gosschalk: ‘Gesloten boek’

videoEr heersen nog altijd twijfels over de betrouwbaarheid van het gisteren heropende Gosschalk. Albert Heijn en McDonald’s keren vooralsnog niet terug als afnemer van de slachterij uit Epe. Boni noemt de samenwerking met Gosschalk zelfs een ‘gesloten boek’.

4 reacties

 • Reinder Bosch

  1 jaar geleden
  Alles draait om beeldvorming en veel publicitair gebral van enkelen. Kranenborg doet het enige wat juist is. Zelf verantwoordelijkheid nemen, kijken en toetsen op het slachtproces nu wel in de haak is. Want het vlees is van top-kwaliteit. Bij McDonalds, JUMBO, AH wachten ze gewoon tot de publicitaire wind is overgewaaid en dan gaan ze gewoon weer afnemen. Omdat de prijs/kwaliteit het beste is, wat er te krijgen is. Bij geen enkele slachterij is een garantie te geven van diervriendelijke slacht.
 • HAM Boelens

  1 jaar geleden
  Wist je het al? Gosschalk heeft gewoon het verste en het lekkerste vlees.
 • Lianne Hekkert

  1 jaar geleden
  Deze afnemers hebben een nog goedkoper adres gevonden, zeg dat dan gewoon eerlijk
 • g.j hassink

  1 jaar geleden
  Als de slachterij weer iets voordeliger kan aanbieden dan gaan de afnemers snel overstag.