Formule 1-fan Roel Schumacher had kaarten voor de GP van Zandvoort. Maar die drie racedagen gaan er niet komen. Zijn kaarten zijn geannuleerd.
Volledig scherm
PREMIUM
Formule 1-fan Roel Schumacher had kaarten voor de GP van Zandvoort. Maar die drie racedagen gaan er niet komen. Zijn kaarten zijn geannuleerd. © ANP/Eigen foto (bewerking: de Stentor)

Hanneke mag wél, maar Formule 1-fans Roel en John zien GP in Zandvoort aan neus voorbij gaan: 'Dit is niet te begrijpen’

Het is de dag van de waarheid voor Formule 1-fans die een kaartje hadden bemachtigd voor de GP van Zandvoort. Mogen zij er bij zijn of niet? Want vanwege de coronaregels mag maar twee derde van de kaarthouders naar binnen. Het zorgde voor een mix van frustratie en blijdschap toen vandaag het verlossende woord kwam.

5 reacties

 • CT Putten

  1 jaar geleden
  Die virus ? Henk hartog kom op
 • B. Veerman

  1 jaar geleden
  Heel tragisch, ik hoop dat deze mensen ook even denken aan de honderdduizenden mensen die niet naar muziekfestivals mogen terwijl dit autofestival wel door mag gaan.
 • Reinder Bosch

  1 jaar geleden
  @ Henk Hartog: Ben jij er ook zo een ? Een Virus wappie. We kunnen inmiddels duizenden wetenschappelijk onderbouwde argumenten geven waarom overgroot deel van bevolking zich zou moeten vaccineren. Heb alleen begrip voor mensen met problemen met immuumsysteem. Voor de rest zijn er geen relevante argumenten om niet te vaccineren. Gevolg: Blijvend beperkingen zoals hier in Zandvoort. En IC's waar vnl. niet gevaccineerde Corona patienten blijven binnenkomen. En jonge mensen met blijvende schade.
 • henk hartog

  1 jaar geleden
  Waanzin met die Rare Griepvirus.. Een en al waanzin.. OOK met die F1.... Klopt niks meer ervan... Stop met deze waanzin Hugo en Mark ! Wij Hebben het al 19 maanden door, jullie ook ?
 • van 't Einde

  1 jaar geleden
  Wat een leed... Niet te vergelijken natuurlijk met al die huwelijken die niet door konden gaan en nu nog steeds klein gevierd moeten worden, ondanks het netjes afstand houden. Terwijl dit soort massa-evenementen gewoon door mogen gaan. Massale verplaatsingen, bomvolle treinen. Ik begrijp niet dat dit wel door kan gaan als al die andere kleine activiteiten zoveel beperkingen opgelegd krijgen. Volgend jaar is er weer een grand-prix, terwijl voor velen het huwelijk maar een keer in het leven is.