Koos Brochard (r.), uitbater van restaurant Chez Brochard, en pandeigenaar Jacolien Roelofsen kunnen er achteraf om lachen. ,,Maar eigenlijk was het helemaal niet grappig.’’
Volledig scherm
PREMIUM
Koos Brochard (r.), uitbater van restaurant Chez Brochard, en pandeigenaar Jacolien Roelofsen kunnen er achteraf om lachen. ,,Maar eigenlijk was het helemaal niet grappig.’’ © Ruben Schipper Fotografie

Harderwijks restaurant stomverbaasd na foto op verkoopsite: ‘Zijn platgebeld met vraag of we stoppen’

Koos Brochard stond raar te kijken toen hij zijn eigen restaurant in Harderwijk tegenkwam op HorecaAdviesBureau.nl, met daaronder in koeienletters ‘te koop’. Het bleek een onbedoelde actie van de makelaar, die eigenlijk Café Spetters 2.0 in de etalage wilde zetten. ,,Vanuit alle hoeken van het  land werden we gebeld met de vraag of we dichtgaan.’’

0 reacties

  1. Oudheid herleeft onder bouwgrond Stationsstraat
    PREMIUM
    video

    Oudheid herleeft onder bouwgrond Stations­straat

    Laag voor laag wordt de geschiedenis blootgelegd. Op zoek naar sporen die wijzen op een nederzetting. Stationsstraat 120 in Ermelo, wat een grasveld was, wordt bouwrijp gemaakt voor de realisatie van sociale huurwoningen. Dat de komende bewoners niet de eerste bewoners van het perceel zijn, is te zien aan de archeologische vondsten die Daniël Scheeringa, archeoloog, projectleider en adviseur, samen met zijn team uit de grond haalt.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe