Volledig scherm
Ramon Brugman in BinnensteBuiten © KRO-NCRV

Harderwijkse tv-kok leert Ermelo koken op inductie

De Harderwijkse tv-kok Ramon Brugman komt zaterdag 15 december naar Ermelo om uitleg te geven over koken op inductie. 

Hij doet dat in de duurzame voorbeeldwoning van Uwoon aan de Kievitstraat. Alleen bewoners van de Wijk van de Toekomst in wijk West krijgen een uitnodiging om een van de vier workshops te kunnen bijwonen. Inductie is een moderne manier van elektrisch (en dus gasloos) koken, waarbij niet de kookplaat, maar de pan zelf opgewarmd.

Ramon Brugman geeft tekst en uitleg over de mogelijkheden en onmogelijkheden van koken op inductie. Hij is  bekend van het dagelijkse programma BinnensteBuiten op NPO2. In het verleden was hij chef-kok van restaurant De Bank in Harderwijk. 

  1. OM eist 20 jaar en tbs voor chaletmoord in Ermelo

    OM eist 20 jaar en tbs voor chalet­moord in Ermelo

    De 33-jarige Janet S. uit Kampen is helemaal zélf degene die 13 maart 2014 een 58-jarige zakenman uit Amersfoort in haar chalet in Ermelo gruwelijk en met voorbedachte heeft vermoord. Vervolgens betrok ze drie medeverdachten bij pogingen alles sporen te wissen. “Maar het was haar moord, haar lijk en haar probleem. Ze moet hiervoor 20 jaar en tbs met dwangverpleging opgelegd krijgen”, zo eiste het Openbaar Ministerie maandag in hoger beroep.

Veluwe