De plaatselijke brandweer moest half juni nog in actie komen om de voormalige autoshowroom langs de Zwolseweg af te koelen, door het platte dak nat te spuiten. Sinds vandaag wordt de ruimte weer gebruikt als testlocatie.
Volledig scherm
PREMIUM
De plaatselijke brandweer moest half juni nog in actie komen om de voormalige autoshowroom langs de Zwolseweg af te koelen, door het platte dak nat te spuiten. Sinds vandaag wordt de ruimte weer gebruikt als testlocatie. © archief/Henri van der Beek

Heerde heeft sinds vandaag een nieuwe, vooral warmere testlocatie: ‘Dit is veel prettiger’

Mensen op de Noord-Veluwe die zich willen laten testen op het coronavirus, kunnen vanaf vandaag terecht op een nieuwe locatie in Heerde. De mobiele units aan de Marktstraat zijn ingeruild voor een nieuwe, warmere locatie aan de Zwolseweg.

  1. Apeldoornse arts in Zuid Afrika over omikron-variant: ‘Zorgelijk, maar stop met paniekvoetbal’
    PREMIUM
    5

    Apeldoorn­se arts in Zuid Afrika over omikron-variant: ‘Zorgelijk, maar stop met paniekvoet­bal’

    Hij zit al dertig jaar in Zuid-Afrika als arts en is voorlopig niet van plan om terug te keren. ,,De administratieve belasting, de invloed van de zorgverzekeraars en de politiek op de gezondheidszorg is in Nederland te groot,” zegt Apeldoorner Hugo Tempelman vanuit de Zuid-Afrikaanse provincie Limpopo, zo’n 200 kilometer boven Johannesburg. ,,De ziektenoden uit de maatschappij zijn niet meer bepalend. En dat zie je in Nederland terug in een zwalkend coronabeleid.”

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe