Jorrit Heinen laat een paar modellen uit de nieuwe collectie van Heinen Delfts Blauw zien, een serie vazen voor wie niet van bloemetjes en molentjes houdt.
Volledig scherm
PREMIUM
Jorrit Heinen laat een paar modellen uit de nieuwe collectie van Heinen Delfts Blauw zien, een serie vazen voor wie niet van bloemetjes en molentjes houdt. © Ruben Schipper Fotografie

Heinen Delfts Blauw in Putten doet er alles aan om barsten te voorkomen

Het handbeschilderde aardewerk van Heinen Delfts Blauw in Putten wordt verkocht in elf winkels in Amsterdam, Delft en op Curaçao. Klanten zijn vooral buitenlandse toeristen, maar nu zij door corona massaal thuis blijven, ligt de voorraad borden, vazen en beeldjes in het magazijn. 

  1. Bouwproject Wezep totaal ontspoord, bewoners smeken om een oplossing
    PREMIUM

    Bouwpro­ject Wezep totaal ontspoord, bewoners smeken om een oplossing

    De bewoners van nieuwbouwwijk De Zeuven Heuvels in Wezep zijn in alle staten. Nu bouwer BBG uit Oldebroek failliet is verklaard, voelen ze zich aan de goden overgeleverd. Huizen zijn niet afgebouwd, vertonen mankementen en het terrein ligt braak. Met alles emoties van dien. De bouwer heeft bij de bewoners totaal afgedaan. Die roepen de gemeente op gemaakte fouten te onderzoeken om herhaling te voorkomen. De gemeente daagt BBG Projecten voor de rechter en wil dat het bedrijf zijn afspraken nakomt.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe