Henriët van den Beld (l) hoeft haar in vijf woningen gesplitste pand niet te slopen. De 'regionale ombudsman' Jan Kaiser (r) heeft de rechtszaak die hij voor haar voerde gewonnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Henriët van den Beld (l) hoeft haar in vijf woningen gesplitste pand niet te slopen. De 'regionale ombudsman' Jan Kaiser (r) heeft de rechtszaak die hij voor haar voerde gewonnen. © Henri van der Beek

Henriët hoeft haar vijf woningen in Wapenveld niet te slopen, rechter tikt Heerde op de vingers

Als ze haar pand aan het Wapenvelder Zand niet snel sloopt, dan moet ze van de gemeente Heerde een dwangsom van 20.000 euro betalen. Henriët van den Beld zat daarom in zak en as, net als de huurders van haar voormalige fabrieksgebouwtje, dat zonder vergunning in vijf woningen is opgedeeld. De rechter tikt de gemeente nu echter op de vingers. 

7 reacties

 • Nando Lutgerink

  11 maanden geleden
  die buren zijn toch dat setje van 3 die zo ontzettend gek zijn op aandacht in diverse landelijke media? Nou.... die hebben hun portie weer gehad, Of bezorgen die bewoners echt overlast? Dat was me dan even ontgaan... Zullen we weer gewoon verder gaan?
 • JG Visser

  11 maanden geleden
  Ik denk dat er een gemeente medewerker klant is van de seksinrichting want die zit er bij de eiser die gewoon uit wapenveld komt anders lopen ze bij de gemeente niet zo hard
 • Erik Biesemaat

  11 maanden geleden
  @ Henk Renzebrink, tamelijk domme opmerking van u. De situatie in Wapenveld bestaat al jaren, als de gemeente vond/vindt dat dat niet mag, moet men direct gaan handhaven.
 • HA Klomp

  11 maanden geleden
  Die buren komen zeker uit het Westen….
 • erik eventuin

  11 maanden geleden
  Beetje raar dat de gemeente Heerde nu gaat handhaven terwijl er bewoners zijn die er al meer dan 20 jaar wonen en een adres hebben????