Een vlag van Droomparken en Vitesse bij stadion GelreDome in Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Een vlag van Droomparken en Vitesse bij stadion GelreDome in Arnhem. © Pro Shots

Hoe de Veluwse droomsponsor van Vitesse voor sommigen een nachtmerrie vormt

Wanneer Vitesse morgen aftrapt voor het nieuwe voetbalseizoen, gebeurt dat met Droomparken als hoofdsponsor op het geel-zwarte shirt. De gedroomde geldschieter voor Vitesse. Maar voor enkele (oud-) bezitters van een recreatiehuis is de onderneming een nachtmerrie.

‘Wat heb ik gedaan?’ Joke* zit nog geen twee minuten achter het stuur van haar auto wanneer de wanhoop bij haar toeslaat.

Normaal gesproken is ze ‘ongelooflijk kritisch’, maar nu heeft ze zomaar tijdens een open dag van Droomparken haar handtekening gezet onder een contract. Even daarvoor had ze nog een rondje in een golfkar gemaakt over een lommerrijk recreatiepark. Joke zou euforisch moeten zijn, want ze is nu eigenaresse van een recreatiewoning op een toplocatie. Maar ze heeft spijt van de ‘krabbel’. ,,Achteraf de grootste fout van mijn leven.’’

  1. Roept SGP-coryfee Klein uit Elburg nou op om ondernemers in eigen stad te boycotten?
    PREMIUM
    video

    Roept SGP-coryfee Klein uit Elburg nou op om onderne­mers in eigen stad te boycotten?

    De al jaren voortslepende discussie over een koopzondag in Elburg kwam dit weekeinde tot een voorlopig kookpunt toen 23 ondernemers aankondigden illegaal open te gaan op pinksterzondag. SGP-coryfee Eppie Klein mengt zich op Twitter ook in het debat. ‘Vele trouwen ‘eigen mensen’ maken het omgekeerde statement: niet Elburg wel Nunspeet’, schrijft hij. Is dit een oproep om plaatselijke ondernemers te boycotten?

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe