Hoe dit gezin uit Hattem met een stuk grond de wens van overleden moeder liet uitkomen

MET VIDEODochter Margje vond de wens van haar overleden moeder Trijntje Fikse in eerste instantie helemaal niets. ,,Ik dacht: dat wordt hier één grote avondvierdaagse.” Toch vormden zij en haar broers en zussen het erf om tot landgoed. Geheel naar het idee van hun moeder, zodat de gemeenschap er ook nog wat aan heeft. ,,Alles was gekregen, niks zelf verdiend. Daarom vond ze dat we het met anderen moeten delen.’’

11 reacties

 • Hanny Sloof

  1 week geleden
  Dankbaar dat er nog mensen zijn die niet voor het grote geld gaan en onze prachtige natuur open stelt voor iedereen! Moeder Trijntjes wens is vervuld en dit prachtige gebied blijft behouden! Diepe buiging voor moeder en kinderen :)
 • Rick Luijten

  1 week geleden
  Als kinderen kun je trots zijn op zo`n wijze moeder. Een moeder met een groot hart voor de natuur. Ze is een voorbeeld voor velen.
 • herbert Wijchgel

  1 week geleden
  Prachtig van moeder en natuurlijk ook van die kinderen ,zij kozen niet voor het geld maar laat de gemeenschap mee genieten van die natuur daar ! Kunnen bepaalde zeer hoog geplaatste families een lesje uit leren !
 • Jan Kelder

  1 week geleden
  Wat moet je trots zijn op zo'n moeder !!! maar ook kinderen die het toch maar hebben gedaan en niet voor het grote geld hebben gekozen !!! Klasse, toch nog iets positiefs zo aan het eind van een bijzonder roerige week !!!!!!!!!!!
 • eline boerhof

  1 week geleden
  Super dat de wens van jullie moeder gehoor krijgt. Een mooi stukje Nederland ‘ openbaar! Hopelijk gaan de bezoekers/gebruikers er respectvol mee om. 👌

Veluwe