Hoezo afrit afgesloten na ongeluk op de A50 bij Heerde? Deze bestuurder probeert het toch

VIDEODoor een ongeval op A50 ter hoogte van de afrit Heerde-Zuid kon het verkeer in de richting van Apeldoorn vanmorgen enige tijd alleen gebruik maken van de linker rijstrook. Niet iedereen nam daar genoegen mee.

7 reacties

 • J Visser

  1 jaar geleden
  Artikel 5 niet van toepassing?? We worden steeds asocialer in het verkeer. En waarom die stress en haast, nota bene op zaterdag
 • H.J.J. Hertgers

  1 jaar geleden
  Mensen zijn knettergek en de straffen niet hoog genoeg... Helaas ontbreekt het ook aan de handhaving van de regels, want dan zou het snel gebeurd zijn! Bij dit soort acties het rijbewijs pas weer teruggeven zodra een arts weer groen licht geeft voor je mentale toestand.
 • Bram Verhulst

  1 jaar geleden
  Rijbewijs 5 jaar innemen en auto verbeurd verklaren.
 • Julius Bruins

  1 jaar geleden
  En wat krijgen die verkeershufters die bij het ongeluk betrokken waren voor een straf voor het veroorzaken van oponthoud voor de overige weggebruikers? Schijtziek word je van die files die veroorzaakt worden door lui die niet opletten, maar over straffen hoor je nooit.
 • R. Veldhuis

  1 jaar geleden
  Als men zo bewust de regels overtreed dan wordt het tijd om de rijbewijs in te nemen. Het is maar het topje van de ijsberg want de overige overtredingen zijn niet geconstateerd. Je gaat niet zomaar van brave automobilist naar zulke capriolen.