Albert Venekamp en Wil Kats uit Hattem met hond Ben op het Heerder strand
Volledig scherm
PREMIUM
Albert Venekamp en Wil Kats uit Hattem met hond Ben op het Heerder strand © Max de Krijger

Hond Ben uit Hattem raakte deels verlamd: toen kwamen zijn baasjes met déze handige oplossing

Albert Venekamp en Wil Kats uit Hattem zijn gek op hun hond Ben. Toen de nu 13-jarige herder een half jaar geleden verlammingsverschijnselen kreeg door de ziekte Dermatomyositis (DM), zochten ze naar een manier om de herder levenslustig te houden. De oplossing? Ben voor het karretje spannen. 

5 reacties

 • esther vd hoeven

  1 jaar geleden
  Dat zijn mensen die houden van hun hond en helpen daarbij zolang het nog kan niks anders als respect voor deze baasjes
 • Andy Van Werven

  1 jaar geleden
  Dat karrerje is niks nieuws en herders honden krijgen rond de 9 of 10 jaar last van heup gewrichten en tot verlaming dat kom heel zelden voor maar fijn dat de hond weer blij is met een rolator als pootjes dat is echt leuk te zien het word alleen maar beterder in de toekomst elke keer ander techniek uitgevonden
 • Benny van der Vegt

  1 jaar geleden
  Dat doe je gewoon voor je dier,onze hond had neurologische aandoeningen door een vlooienband Ze kon eigenlijk niks meer,met vitamines hebben wij haar letterlijk op de been gehouden Verwensingen hebben wij genoeg gehad,maar wij hebben alles om het haar zo makkelijk mogelijk te maken gedaan Uiteindelijk is ze bijna 2 jaar geleden overleden,aan acuut leverfalen,zo van het een op andere uur Ze is 13 en een half geworden,waarvan 5 jaar gezond Het was heel veel werk,maar met heel veel liefde gedaan
 • A. Veijer

  1 jaar geleden
  Dat is nu een echte dierenliefhebber. Je hond heeft ook alles voor zijn baasje over. De hond mag trots zijn op zijn vriend.
 • Ricky Arkema

  1 jaar geleden
  Hartverwarmend. Echte dierenvrienden. Een mooi bericht in deze -hectische- tijd.
 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.