Albert Venekamp en Wil Kats uit Hattem met hond Ben op het Heerder strand
Volledig scherm
PREMIUM
Albert Venekamp en Wil Kats uit Hattem met hond Ben op het Heerder strand © Max de Krijger

Hond Ben uit Hattem raakte deels verlamd: toen kwamen zijn baasjes met déze handige oplossing

Albert Venekamp en Wil Kats uit Hattem zijn gek op hun hond Ben. Toen de nu 13-jarige herder een half jaar geleden verlammingsverschijnselen kreeg door de ziekte Dermatomyositis (DM), zochten ze naar een manier om de herder levenslustig te houden. De oplossing? Ben voor het karretje spannen. 

5 reacties

 • esther vd hoeven

  4 maanden geleden
  Dat zijn mensen die houden van hun hond en helpen daarbij zolang het nog kan niks anders als respect voor deze baasjes
 • Andy Van Werven

  4 maanden geleden
  Dat karrerje is niks nieuws en herders honden krijgen rond de 9 of 10 jaar last van heup gewrichten en tot verlaming dat kom heel zelden voor maar fijn dat de hond weer blij is met een rolator als pootjes dat is echt leuk te zien het word alleen maar beterder in de toekomst elke keer ander techniek uitgevonden
 • Benny van der Vegt

  4 maanden geleden
  Dat doe je gewoon voor je dier,onze hond had neurologische aandoeningen door een vlooienband Ze kon eigenlijk niks meer,met vitamines hebben wij haar letterlijk op de been gehouden Verwensingen hebben wij genoeg gehad,maar wij hebben alles om het haar zo makkelijk mogelijk te maken gedaan Uiteindelijk is ze bijna 2 jaar geleden overleden,aan acuut leverfalen,zo van het een op andere uur Ze is 13 en een half geworden,waarvan 5 jaar gezond Het was heel veel werk,maar met heel veel liefde gedaan
 • A. Veijer

  4 maanden geleden
  Dat is nu een echte dierenliefhebber. Je hond heeft ook alles voor zijn baasje over. De hond mag trots zijn op zijn vriend.
 • Ricky Arkema

  4 maanden geleden
  Hartverwarmend. Echte dierenvrienden. Een mooi bericht in deze -hectische- tijd.
 1. Nieuwe ronde, nieuwe kansen in Oldebroek: lijmen tussen ruziemakers en misschien wel vier wethouders
  PREMIUM

  Nieuwe ronde, nieuwe kansen in Oldebroek: lijmen tussen ruziema­kers en misschien wel vier wethouders

  Drie of vier wethouders? In Oldebroek zijn ze er nog niet uit. Na een geklapte formatie eerder deze week, wordt een lijmpoging in gang gezet tussen ChristenUnie en Algemeen Belang Oldebroek. CDA, dat in het nieuwste advies de onderhandelingsplek van de gewipte lokale partij mag innemen, wil de tube met kleefsel ter hand nemen. SGP kijkt mee, maar zit niet te wachten op een vierde partij.

Veluwe