Hondentrainster Kim Mourits.
Volledig scherm
PREMIUM
Hondentrainster Kim Mourits. © Bram van de Biezen

Hondenschool past nérgens in Ermelo, ex-stewardess Kim brengt politiek in verlegenheid

Is er dan nergens in Ermelo een plek te vinden waar een hondenschool zich binnen de regels mag vestigen? Ex-stewardess Kim Mourits verzuchtte vorige maand dat haar Hondenschool Kim weg moet van de huidige locatie, maar dat alle plekken die ze voorstelt worden afgewezen. CDA en één-Ermelo vroegen opheldering en hebben die nu: geen bestemmingsplan laat een hondenschool toe.

6 reacties

 • M. Wapstra

  1 week geleden
  Deze fout ligt niet bij de http://gemeente.De hondenschool had alvorens te beginnen goed voorwerk in een bedrijfsplan moeten doen,dat is wel het minste.Dan hadden ze gezien dar er geen dergelijk bedrijf in het bestemmingsplan paste of voor kwam.Leuk dat honden haar passie zijn maar om de gemeente de schuld te geven van zelf gemaakte fout getuigd van weinig inzicht en zakelijk talent.Dan maar weer gewoon gaan werken,vacatures zat en vooral bij KLM etc.
 • Jo Buitenhuis

  1 week geleden
  Echt weer Ermelo op zijn kleinst. Is de opvoeding van onze honden niet belangrijk dan? Hebben we soms liever slachteenden daar?
 • J Beets

  1 week geleden
  Ik kan me voorstellen dat er geregeld hondengeblaf is. Als ik zie hoe bij ons in een volkomen rustig stukje buitengebied geregeld de rust ernstig verstoord wordt omdat een aantal hondeneigenaren hun honden niet meer tot de orde roepen en die honden elkaar lopen op te hitsen, dan kan ik me voorstellen dat het erg irritant kan zijn. Maar, hier worden juist honden en hun baasjes opgevoed. Er moeten inmiddels ervaringsgegevens zijn om te bekijken of er overlast door ontstaat, lijkt mij. Gebruik die!
 • marco vissers

  1 week geleden
  Alweer een voorbeeld van de klein dorpse politiek van gemeente Ermelo. De lijst van miskleunen wordt steeds langer.
 • WILMA Bunschoten

  1 week geleden
  Laat lekker zitten daar,wie heeft er nu last van! Of er nu paarden in die wei lopen of er worden honden getraind. Paarden vallen toch ook onder de noemer huisdieren

Veluwe