De burgemeester van Ermelo temidden van de wethouders met wie hij in conflict kwam. Van links naar rechts Laurens Klappe, Leo van der Velden, André Baars, Hans de Haan en Wouter Vogelsang.
Volledig scherm
PREMIUM
De burgemeester van Ermelo temidden van de wethouders met wie hij in conflict kwam. Van links naar rechts Laurens Klappe, Leo van der Velden, André Baars, Hans de Haan en Wouter Vogelsang. © Gemeente Ermelo

Hoofd van André Baars ligt al bijna jaar op hakblok. Grote weerstand tegen burgemeester van Ermelo

pollHet hoofd van de Ermelose burgemeester André Baars ligt al sinds eind vorig jaar op het hakblok. Zijn vier wethouders gaven hem toen al collectief een ‘laatste kans’. Daarna raakte hij het vertrouwen van alle fracties in de gemeenteraad kwijt.

  1. Een ode aan Hubertus: het leven van het razend populaire edelhert in tien foto's
    VIDEO

    Een ode aan Hubertus: het leven van het razend populaire edelhert in tien foto's

    Hubertus is niet meer. Het razend populaire edelhert van nationaal park De Hoge Veluwe is afgelopen week bezweken aan de gevolgen van een bronstgevecht. Hubertus, herkenbaar aan zijn imposante gewei, was allesbehalve mensenschuw en is door bezoekers veelvuldig op de foto gezet. Ook onder lezers van De Stentor was het hert zeer geliefd en daarom hier een ode aan Hubertus, voor en door fans: een leven in foto’s.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe