Een hoogbejaarde fietser is gewond geraakt bij een ongeval tussen Emst en Vierhouten.
Volledig scherm
Een hoogbejaarde fietser is gewond geraakt bij een ongeval tussen Emst en Vierhouten. © Luciano de Graaf

Hoogbejaarde fietser gewond bij aanrijding op de Veluwe

Een wielrenner kwam met de schrik vrij, maar een hoogbejaarde fietser werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht, nadat beiden vanmiddag in botsing kwamen op een fietspad op de Veluwe. Het ongeval - mogelijk het gevolg van een inhaal manoeuvre - speelde zich af op de Vierhouterweg tussen Emst en Vierhouten.

7 reacties

 • Jac Postma

  2 maanden geleden
  De laatste jaren bemerk ik zelf dat het gewoon niet meer te doen is op een verantwoorde manier te fietsen op een racefiets, in dit soort populaire trajecten. Linkslopende wandelaars, loslopende honden, e bikes en dus racefiets fanaten. Zelf ga ik vaker de polder in, rustige brede wegen, of buiten het seizoen door de weeks rondje Veluwe. Blijf lief voor elkaar en verdraagzaam.
 • J.H. Klaasen

  2 maanden geleden
  Blijkbaar op gevoelige tenen getrapt, gezien alle reacties. Mensen moeten leren en willen erkennen wat hun beperkingen op een gegeven worden. En nee, je hoeft niet achter de geraniums te gaan zitten, maar je hoeft ook niet de gevaren en de drukte op te zoeken. In het weekend is het nu eenmaal druk op de fietspaden en de wegen. Ga dan op een ander, minder druk moment. Dan loop je minder risico.
 • G.W. Loman

  2 maanden geleden
  Mijnheer Klaasen, misschien kunt u beter zelf achter de geraniums gaan zitten. Na je 70e achter een dikke deur en dan de sleutel weggooien?
 • Henk Van de Kraats

  2 maanden geleden
  J.H. Klaasen ken je die man ? Misschien kon hij nog wel goed horen.
 • roelof Nijmeijer har

  2 maanden geleden
  Jammer voor deze meneer. Petje af dat hij nog zolang op die leeftijd kan fietsen. J. H. Klaassen je mag wel iets meer respect voor deze hoogbejaarde en zijn leeftijdsgenoten tonen Ipv deze categorie te kraken!

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe