Arno Garssen vroeg begin dit jaar aandacht voor de illegale uitritten aan de Rutgershof. In het pand erachter huist onder meer een school. De hoogste rechter overweegt nu of het bestemmingsplan dat daarna werd aangepast moet worden vernietigd.
Volledig scherm
PREMIUM
Arno Garssen vroeg begin dit jaar aandacht voor de illegale uitritten aan de Rutgershof. In het pand erachter huist onder meer een school. De hoogste rechter overweegt nu of het bestemmingsplan dat daarna werd aangepast moet worden vernietigd. © Archief, Henri van der Beek

Hoogste rechter spit zwaar beladen dossier Epe door zonder op ‘dubbele pet’ wethouder in te gaan

Het kostte wethouder Robert Scholten de kop en zijn collega Jan Aalbers werd erom in diskrediet gebracht. De twee illegaal aangelegde inritten op bedrijventerrein Kweekweg waarmee de gemeente Epe omwonenden tartte, is nu voer voor de hoogste rechter. Over zes weken hakt die de knoop door of het bestemmingsplan wordt vernietigd.

0 reacties

 1. Epe zet omstreden zorgcomplex in villabuurt door, ondanks kritiek op ‘truc’
  PREMIUM
  3

  Epe zet omstreden zorgcom­plex in villabuurt door, ondanks kritiek op ‘truc’

  De omstreden ‘hoofdingang’ die een cruciale rol speelt bij de bouw van een grote zorginstelling in een Eper villabuurt, zal niet door de bewoners worden gebruikt. Ondanks die voorspelling van zorgwethouder Lia de Waard geeft de gemeente echter haar zegen aan het plan. Omwonenden voelen zich door haar woorden gesterkt dat de ‘truc’ om het complex aan de Burgemeester van der Feltzlaan extra hoog te maken voor de rechter geen stand houdt.
 2. Man maakte Snapchat-afspraakje met meisje (13) uit Putten en pleegde ontucht: ‘Kon ik de klok maar terugdraaien’
  PREMIUM

  Man maakte Snap­chat-afspraakje met meisje (13) uit Putten en pleegde ontucht: ‘Kon ik de klok maar terugdraai­en’

  Aan het einde van de zitting draait de 38-jarige Enschedeër zich om en kijkt naar de ouders van het 13-jarige meisje uit Putten met wie hij ontucht pleegde. Hij kan zijn tranen nauwelijks bedwingen. ,,Ik schaam mij echt kapot, het spijt mij heel erg wat ik u allemaal heb aangedaan.” Voor de ontucht, het maken en bezitten van kinderporno eiste het Openbaar Ministerie 24 maanden, waarvan zes voorwaardelijk.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe