Recreatiewoningen in Horst. Als het aan de SGP en het CDA ligt, mag sowieso een deel daarvan dus al op korte termijn permanent worden bewoond.
Volledig scherm
PREMIUM
Recreatiewoningen in Horst. Als het aan de SGP en het CDA ligt, mag sowieso een deel daarvan dus al op korte termijn permanent worden bewoond. © Bram van de Biezen

Hulp voor Ermelose woningzoekenden die geen huis kunnen kopen: tijdelijk wonen in bungalow of tuinhuis

Politiek Ermelo schiet inwoners te hulp die met hun inkomen geen huis kunnen vinden. Wie minder dan 55.000 euro per jaar verdient, kan straks tijdelijk terecht in een recreatiewoning of bijgebouw. ,,We moeten voorkomen dat jongeren en gezinnen met kleine kinderen noodgedwongen ons dorp verlaten.’’

2 reacties

 • E Berg

  2 maanden geleden
  Economisch verbonden met woonplaats invoeren. Was in de jaren 80 ook zo. Eerst bevolking uit eigen gemeente de kans geven.
 • Dikkie Knecht

  2 maanden geleden
  En dit woningtekort is echt niet alleen in Ermelo overal in de kleine maar ook grotere plaatsen op de Veluwe zie je dit al jaren. T is zo langzamerhand door niemand die geboren Gelderlander is een huis te kopen, maar de regering moedigt maar aan om toch vooral richting het oosten te gaan wonen. Dit moet maar es stoppen. Het platteland kan prima zonder die verhuizers, niks als ellende komt er mee .
 1. Keiharde dreun voor Rohda Raalte, Heino verliest van Hollandia en SC Emmeloord doet goede zaken
  Liveblog

  Keiharde dreun voor Rohda Raalte, Heino verliest van Hollandia en SC Emmeloord doet goede zaken

  Rohda Raalte boekte vorige week nog een klinkende zege op Alcides, maar kreeg vandaag op bezoek bij SJC een flinke dreun te verwerken. De ploeg uit Noordwijk won met liefst 7-1. Ook Heino is er niet in geslaagd het goede resultaat uit de eerste wedstrijd na de winterstop een passend vervolg te geven, terwijl de ontmoeting tussen Alcides en Westlandia voortijdig werd gestaakt. In 2J deed SC Emmeloord uitstekende zaken door EMMS te verslaan.